53 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25610 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

kilde :DSF, FFFD og CFCC
DM i Fluekast 2010 
Søndag d. 24 januar 2010 - af  Copenhagen Fly Casting Club  Læst 1274 gange.
Nikolai Eriksen, Kenneth Opager, Henrik Haupt og Lasse Karlsson er de første fire navne i rækken af danmarksmestre i fluekast. Bliver du den næste Danmarksmester?

Den 6. marts 2010 afholdes det femte Danmarksmesterskab i Fluekast, der efterhånden er ved at etablere sig som en af årets mest omtalte danske begivenheder indenfor fluefiskernes verden. Som sædvanligt består konkurrencen af tre selvstændige discipliner samt en samlet konkurrence. Selvom der op til konkurrencen normalt er mest fokus på de to distancediscipliner, så har den samlede vinder altid skulle findes blandt de tre bedste fra præcisions- og præsentationskonkurrencen.

Så selvom årets konkurrence ligner sig selv, så byder årets DM byder også på flere nyheder, hvoraf den største vel er, at konkurrencen forsøgsvist bliver afviklet indendørs i forbindelse med messen Både i Bella se linket HER/ , der forsøger at styrke sit indhold omkring lystfiskeri. Adgang til messen er selvfølgelig gratis for deltagere i konkurrencen.

Præmier for over 50.000 kroner
Der er også i år rigtig gode præmier at vinde. Der er tale om alt fra fede fluestænger, fluehjul, liner til waders, vadejakke og caps. Se hele den flotte præmieliste se linket HER .

Velkommen til juniorer og kvinder
En anden nyskabelse er, at der i år dystes i tre forskellige rækker: Junior, dame senior og herre senior. Alle deltagerne benytter samme regelsæt (offentliggøres senere) og kaster i samme konkurrence, men præmierne fordeles forholdsmæssigt på de tre rækker under hensyntagen til antallet af deltagere. Bemærk at der skal være mindst tre deltagere for at en række bliver oprettet, men at alle selvfølgelig kan deltage i rækken herre senior. Titlen som Danmarksmester uddeles til den samlede vinder i hver række.
Som et sidste tiltag vil vi mere aktivt åbne konkurrencen for deltagelse af udenlandske kastere gennem annoncering på en række elektroniske medier samt oversættelse af regelsættet til engelsk. Titlen som Danmarksmester vil dog være forbeholdt den bedst placerede dansker. (En dansker betragtes her som en person med dansk CPR-nummer.)

Tilmelding
Ønsker du at stille op til DM i fluekast, så kan du tilmelde dig til Torben Ankjærø på email ta@sportsfiskerforbundet.dk eller via tlf. 76 22 70 75 senest den 26. februar 2010.
Ved tilmelding bedes du oplyse følgende: Dit navn, adresse, tlf. nr, evt. email, hvilken kategori du opstiller i, samt fødselsdato. Det koster 100 kr. at deltage.
Alle deltagere får en deltagerpræmie til en værdi af 200 kr. ved fremmødet i Bella Center.

Konkurrencereglerne kan hentes som pdf fil se linket HER

The Rules for the Danish Championships in fly casting can be downloaded as a pdf file se linket HER



Arrangører:
Konkurrencen er et samarbejde mellem Danmarks Sportsfiskerforbund, Federation of Fly Fishers Denmark og Copenhagen Fly Casting Club.


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard