43 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

En uges fiskeri i Mandal 
Tirsdag d. 10 november 2009 - af  Hans Aarre Pedersen  Læst 1517 gange.
Mandal er en meget spændende elv at fiske i. Især i de senere år har det vist sig at den „sikre“ vandstand på omkring 30 - 40 kubik /sec. ikke var så sikker. I 2009 var vandstanden 287 m3, i 2008 ca. 220 m3 og i 2007 var det oppe på 330 kubik /sec. - der er kun et at gøre. Vi skal have hele butikken med til elven.

Et af de spændende momenter ved laksefiskeri i de norske elve er netop den uberegnelighed der er - der er intet der er sikkert, det skulle da lige være naturoplevetsen, som er helt fantastisk. Når vi om vinteren sidder og planlægger årets tur så ved vi aldrig hvilke betingelser vi kommer op til.
Elven fisker på sine steder godt uanset om der er meget vand eller lidt vand. Det mest almindelige er dog at elven er bedst ved det vi kalder „almindelig vandføring“ For at være sikker på at vi har det grej vi gerne vil bruge så er det med at have det med hjemme fra - det er begrænset hvad vi kan få lokalt og det er helt sikkert til let forhøjede priser.

Området Syd Norge er utroligt smukt og allene det at gå og fiske i dette landskab er turen værd. Du vil se allerede fra turens start i Norge at det er et landskab som vi slet ikke er vandt til herhjemme.

Turen i uge 30 2010 koster kr. 5000,00 og for det beløb er næsten alt indregnet.
Den endelige pris samt afrejse tiderne, kan først fastsættes når vi får sejltiderne samt prislisterne fra færgerne.

Det du får for pengene er:
Transport - færge - ophold - fiskekort - MAD.

Det eneste du skal møde op med er:
dit fiskegrej, godt humør, det norske fisketegn og evt. drikkelse ud over det der bliver serveret til maden.

TUREN:
Turen foregår i uge 30 fra den 24. til den 31. juli., og foretages i privatbiler, hvilket kræver at nogen af deltagerne vil lægge bil til.

Afgang lørdag den 24. august kl. xx.00 fra Ækvator Sport hvor turen går til Hirtshals. Afgang Hirtshals er kl. xx.00 med ankomst til Kristianssand kl. xx.00. Herefter ca. 1 times kørsel til vort bestemmelsessted, hvor vi skal bo de næste 7 døgn.

Afgang fra Mandal lørdag den 31. juli kl. x.00. Med færge fra Kristianssand kl.xx.00 og ankomst til Hirtshals kl. xx.00, hvorefter vi forventes at være ved Ækvator Sport ca. kl. xx.00.

Er du blevet nysgerrig kan du kontakte os og få en yderligere information om turen. Der er kun plads til 8 personer - så der kan hurtigt blive udsolgt.

Turleder: Hans Aarre Pedersen, Ækvator Sport

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard