168 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Lystfisker-liv.dk overtager gudena.com 
Lørdag d. 24 oktober 2009 - af  Finn Nielsen  Læst 811 gange.
LYSTFISKERLIV har opkøbt det populære site gudenaa.com

Dags dato har jeg udvidet den del af firmaet, der har med hjemmesidevirksomhed at gøre. Med opkøbet af den meget sete, store og velrenommerede hjemmeside: gudenaa.com, styrkes firmaet Danish Seatroutfishing, herunder LYSTFISKERLIV. Du finder sitet på se linket HER

gudenaa.com kører på sit syvende år. gudenaa.com, er som navnet antyder, en hjemmeside der omhandler fiskeriet i Gudenåen, primært med laksefiskeriet i fokus, men så sandelig også med havørredfiskeri, fluer, konkurrencer med mere.

gudenaa.com er et kendt ”brand” og en kendt site, som af samme grund derfor ikke ændrer sit navn, eller sit velkendte domænenavn. Min plan er, at omdrejningspunktet for gudenaa.com, fortsat skal være som man kender sitet i dag. Til de mange trofaste læsere af gudenaa.com, så kan i være trygge – der ændres ikke på det i kender, der udvides blot.

Men planen er også at forsøge og gøre dette site til omdrejningspunktet for det positivt eksploderende danske laksefiskeri, ikke mindst med de vestjyske vandløb. Selv fisker jeg i såvel Gudenåen, som Varde Å og Skjern Å. Disse vandløb vil blive fulgt tæt på gudenaa.com, og forhåbentlig vil også andre af de danske lakse førende vandløb – og dem er der jo en del af efterhånden – blive en del af gudenaa.com fremadrettet.

Ligeledes vil der også blive lagt vægt på at finde frem til de fluer og fisketekniker, der sætter dagsorden for det danske laksefiskeri. Dan Borup har jo allerede gødet jorden her på gudenaa.com med fluer og fluebindingskonkurrencer, og det vil der blive fulgt op på, også i fremtiden.

Der vil nu være en overgangsperiode med overtagelsen. Der vil ikke komme væsentlige ændringer før end i starten af det nye år. Der er i skrivende stund kort tid tilbage af sæsonen i Gudenåen, og her vil Dan Borup være behjælpelig med at køre sitet videre.

Da Dan Borup jo er en yderst habil laksefisker – ikke mindst i Gudenåen – så vil han også fremadrettet være at finde på sitet, ikke mindst med gode fangstrapporter og billeder.

Jeg skylder Dan Borup en stor tak for, at det blev muligt for Danish Seatroutfishing og LYSTFISKERLIV, at overtage dette site. Dan Borup ved, at jeg påskønner dette valg, og at jeg vil viderefører det store arbejde, som Dan Borup har lagt i sitet.

Jeg glæder mig vildt til at komme i gang med siden, servicerer læsere, lystfiskere ved Gudenåen, samt lystfiskere fra øvrige lakse førende vandløb.

Mange hilsener fra
Finn Nielsen
LYSTFISKERLIV & gudenaa.com
se linket HER


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard