44 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Store Torsk og Langer! 
Lørdag d. 1 august 2009 - af  www.havfiskerne.dk  Læst 1118 gange.
2 dags tur fra Thyborøn med M/s Bodil d. 28-29.7.09

Det var godt et par måneder siden jeg sidst havde været med Bodil på havet, så jeg havde set frem til turen her i flere dage.
Dagen før stod vi godt 11 mand klar til at kapre båden da den lagde til kaj, og snart fandt vi vores pladser og køjer og fik lige lidt aften underholdning af et par børster fra sjælland:) Der var ihvertfald lagt op til om ikke andet end en sjov tur allerede.
Næste dag startede vi fiskeriet kl 10.30, vi satsede på at vi skulle fange torsk og såmænd ikke om den første fisk ombord var en måller torsk på 11,6 kg til Michael Slorup, så skulle man jo næsten tro linjen var lagt, men ikke helt.
Vi fangede faktisk ikke så mange torsk den dag, men til gengæld fangede vi rigtig mange langer med en snit på 4-6 kg og tre over de ti kg med den største på 16,1 kg, tillykke til Karsten kok med krabaten og ny pr og ikke desto mindre tog han også en måller torsk 12,1 kg
der blev også taget endnu en lange på 12,4 kg, her var det også Michael Slorup der havde været på spil igen.
Jeg tangerede selv min egen pr med en lange på 10,7 kg, min første +10 lange.
Det må siges fiskeriet tog en drejning til noget andet end vi havd regnet med den dag, og jeg tror helt bestemt det var en kanon oplevelse for de fleste på turen, ihvertfald for mig har det været en dag heftig dag på havet jeg aldrig glemmer.

Næste dag satte vi kursen efter torsk, for mig gik fiskeriet temligt trægt den dag (det håndledet og op efter den var galt med) en ting er helt sikkert, det gav en stof eftertanke og jeg grubler endnu:) måske tror jeg bare grejet var en tand for grov når jeg tænker på hvad de andre fiskede med mindre ophænger og sprutter.
Det er værd at bide mærke i når man tænker at de fleste der havde lidt mindre grejer i vandet havde en go balje fisk til fyraften, mens andre med lidt grovere grej fangede måske kun det halve og for mit vedkommene endnu ringere:(
Jeg sider i skrivene stund hos min gode ven søren peter fra hirtshals (skipper på mille og fyrholm) og snakker lidt om emnet, og han spørger om der var flyve krabber i vandet.
Ja det ved jeg så ikke men jeg mindes da en af kollegaerne fra turen nævnte noget om han kunne se små dyr nede i vandet, måske i de tilfælde kan torsken fokusere på småt i vandet. Om ikke andet lidt mere stof til eftertanke.
Jeg stopper her inden jeg kommer for langt ud på en skråplan.
Så tak for en kanon tur med skipper Per og Bedstemand Henrik for en sand lange eventyr og tak til Karsten kok for super god mad.
Og tak til alle andre deltager på turen for en kanon hygelig og god tur, håber vi ses igen på bølgen blå engang i fremtiden.

K&B Thomas Kryger

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard