49 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25604 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Fine fisk fra Nordsøen! 
Søndag d. 26 juli 2009 - af  www.havfiskerne.dk  Læst 852 gange.
22 timers tur med Ms Bodil 24 juli 2009



Af Martin Andersen



Sommerferien begynder at lakke mod enden, og hvad kunne være en mere passende afslutning end en tur på havet. Er sikker på at der var 12 mand, der holdt et vågent øje med vejrudsigten, og heldigvis artede det sig sådan, at vi kom af sted.



Alle var fremme i god tid og stod klar på kajen, da Bodil kommer ind fra dagens tur. Fangsterne på denne tur havde været ok, men ikke prangende, vi er dog alle sikre på, at vi nok skal fange masser af fisk. Efter vi har overtaget båden fra det gamle hold, og handlet lidt i butikken, man mangler jo altid lige det sidste, går folk i gang med at ordne grej, der skal bindes forfang, krogene skal lige slibes en sidste gang så vi er helt klar. Jeg kryber i køjen ca. 00.30 så jeg er klar til dagens fiskeri.

Efter morgenmaden er alle klar. Dagens fiskeri kommer for det meste til at foregå på koraller eller stenbund, da den seneste tid ikke har været så mange fisk på vragene. Vi

fisker på et par enkelte vrag undervejs, og på det ene er der stort set ingen fisk og det andet fangede vi faktisk rigtigt godt med fisk, så ingen regel uden undtagelse.

Fiskeriet startede stille og roligt, alle fangede fisk og nogen flere end andre, men sådan er det jo altid. Turen var en præmietur, så der var pirke til ham der fangede flest arter. Om der blev satset direkte på det, tror jeg ikke, men der blev vist fanget 8-9 arter i alt, hvilket er meget flot og spændende, for så ved man jo aldrig hvad det er der dukker op på dækket når der er bid. Vejret blev bedre og bedre og omkring middagstid var forholdene rigtigt flotte og flere havde smidt trøjer og jakker. Fiskeriet blev også bedre og bedre og der kom lidt målere på dækket. Dagen endte med 3 målere med den største på 14,4 kg. Mange fisk mellem 8 og 10 kg. Især et sted var der mange og store fisk, vi havde vist 3-4 drev over området og hver gang var der masser af store fisk. Så er det sku sjovt at være på havtur. Havde selv en double på 15,8 kg på et tidspunkt.

Hen på eftermiddagen begyndte det at blæse lidt op igen og vi vendte næsen mod land og fiskede nogle pladser på vej indad. Vi var i havn lige omkring kl. 22, efter en god og lang dag på havet. Vinderen af præmien blev Jonas som fangede 5 arter: Torsk. Lange, mørksej, lubbe og hvilling. Langt hovedparten af fiskene var torsk denne dag, og der blev stort set kun pirkefisket, nogen agnede dog deres pirk og ophængere.

Tak til mine medfiskere og bådens besætning, det var en rigtig hyggelig dag med godt humør og masser fisk. Håber vi snart ses derude igen.




Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard