43 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25604 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Go–Fishing rører i nye vande... 
Tirsdag d. 20 januar 2009 - af  Lars Aagaard  Læst 1504 gange.
Grejbutikken Go-Fishing udvider i dette forår igen sit markeds- og forretningsområde, og ansætter hertil Steffen Hinchely (tidligere projektkoordinator for Havørred Fyn). Go-Fishing vil i fremtiden kunne tilbyde en stor vifte af aktiviteter og services for lokale og tilrejsende lystfiskere. Færdigpakkede fiskerejser til Fyn, kurser, guidning, foredrag og enkeltdags fiskeekspeditioner er blot nogle af de spændende tiltag der sættes i søen.
Dertil vil Go-Fishing’s hjemmeside og Web-shop også blive lanceret i udlandet.

Adm. Direktør i Go-Fishing Claus Eriksen udtaler:
”Færdigpakkede ophold, kurser og events med havørredfiskeri i fokus er nye forretningsområder som specielt vores udenlandske kunder i stigende grad har efterspurgt.
Vi har længe arbejdet med ideen om at gå ind på dette spændende marked, men har manglet den rette mand til opgaven. Det løste sig, da vi så hørte at Steffen Hinchely var stoppet ved Havørred Fyn. Vi kontaktede ham straks, og fik, til vores store glæde, indgået en aftale som vi alle forventer os meget af.
Steffen skal udvikle og markedsføre vores nye koncept med fiskerejser til Fyn, kurser, guidning m.m. Samtidig bliver han ansvarlig for at opbygge en international del af vores hjemmeside og web-shop, målrettet det Europæiske marked”

Foruden at være en særdeles dygtig havørredfisker, så er Steffen Hinchely nok mest kendt for sine mange år som ankermand i det succesfulde Havørred Fyn projekt. Her har han arbejdet med bl.a. produktudvikling og markedsføring, og er den hovedansvarlige for at Havørred Fyn nu er internationalt kendt som værende en af verdens bedste destinationer for kystfiskeri efter havørred.

”Jeg glæder mig utroligt meget. Det har været nogle forrygende år med Havørred Fyn projektet, hvor det jo til fulde er lykkedes at skabe en god bæredygtig turisme på baggrund af Fyns store miljøsatsning omkring havørreden. Men det var tiden at prøve noget nyt. Så da Go-Fishing kontaktede mig med nogle meget spændende fremtidsvisioner var jeg ikke et sekund i tvivl om at her gjaldt det om at hoppe med på vognen. Jeg ser meget frem til at skulle opbygge et nyt koncept i Go-Fishing, til glæde og gavn for både tilrejsende og lokale lystfiskere på Fyn”, udtaler Steffen Hinchely.

Indvielsen af et lille ”seatrout infocenter” bliver det første synlige bevis for det nye tiltag. Her vil man i butikkens åbningstid kunne komme forbi og søge de nyeste informationer om hvordan det går derude ved havørredvandet. Vejrudsigter, kort, fangstrapporter, højvandstabeller og lignende vil være tilgængelige. Der vil også være mulighed for at planlægge overnatning, guidede ture og lignende på stedet. Infocentret forventes åbnet ca. d. 15. marts.

Steffen Hinchely er dog allerede nu i fuldt sving med sit nye job, og i den forbindelse hører han meget gerne fra alle der kan bidrage med informationer, gode ideer eller et eventuelt samarbejde omkring Go-Fishings nye koncept.
Steffen kan kontaktes på: steffen@go-fishing.dk

Med fiskehilsen

Claus Eriksen
adm. Direktør Go-Fishing

Steffen Hinchely
Aktivitetsleder Go-Fishing

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard