55 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

kilde :Søren Borg Nielsen
Karup Å fiskekonkurrencen 2008 
Tirsdag d. 29 juli 2008 - af  Søren B Nielsen  Læst 949 gange.
x”Fra udspring Til udløb”.
Kom og prøv kræfter med Karup Ås store havørreder.

Kunne du tænke dig at være med i konkurrencen 2008, kan vi kun opfordre dig til at sætte X i kalenderen ud for weekenden 15. - 17. august 2008, hvor Karup Å Sammenslutningen igen arrangerer en stor konkurrence, som også denne gang giver adgang til at fiske på det meste af Karup Å. Karup Å Fiskekonkurrence 2008 byder på en enestående chance til at fiske og opleve nogle af de bedste fiskestræk når det gælder havørredfiskeri. Klassiske stræk, som Sdr. Resen konsortiets ”Møllersving”, eller ude på åens yderste strækninger hvor steder som ”Mogenstrup” og ”Bærs” er kendte fiskepladser. Vormstrupsvingene hvor den tidligere verdensrekord og nuværende Danmarksrekord blev fanget i 1939 af købmand Chr. Plejdrup – en gigantisk fisk på 110 cm og 14.4 kg. Derudover er der mange fine fiskestræk opstrøms Karup by, hvor der kan opleves et fint fiskeri med let grej. Der er rigeligt med fiskevand til alle, som skulle få lyst til at deltage i en hyggelig og forhåbentlig fiskeri weekend.

Pris er 175 kr. for 3 dages fiskeri.

Tilmelding på kortsalgssteder
eller www.dagkort.dk
Det er også muligt at tilmelde sig ved starten på
Konkurrencen

NYHED Introduktion til Karup Å
Som et nyt tiltag vil der lørdag d.16. August Kl. 09.00 blive en guidede tur til nogle af de forskellige lystfiskerforeningers fiskevand langs Karup Å, hvor der vil være en kort præsentation af lystfiskerforeningen samt rundvisning til noget af fiskevandet.

NYHED Aftencafe
Inden mørkets frembrud kommer et par af legenderne frem for at fortælle lidt om hvordan de fisker om natten, samt for at vise et par af deres fluer til nattens fiskeri.

Øvrige aktiviteter, som spisning, indvejning samt præmieoverrækkelse m.m., finder sted ved Trevad Ørredpark, der ligger mellem Hagebro og Skive.

Der er i år en præmiesum på ca. 75.000 kr., her af en førstepræmie på ca. 15.000 kr., samt mange store præmier til de øvrige placeringer.

Overskuddet fra konkurrencen går ubeskåret til opdræt af Karup Å havørreder og vandpleje i Karup Å systemet

Bag konkurrencen står Karup Å Sammenslutningen, der repræsenterer lystfiskerforeninger langs Karup Å og konkurrencen afvikles i samarbejde med lodsejerne langs åen.

Yderligere information kan hentes her
eller ved henvendelse til

Informationskoordinator
Karup Å Sammenslutningen

Søren Borg Nielsen
20 97 59 95 /
presse@karupaa.dk
www.karupaa.dk




<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard