62 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25604 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Så er der sæsonstart igen (Endelig) 
Tirsdag d. 26 februar 2008 - af  Hans E. Nielsen  Læst 1315 gange.
Lørdag den 1. marts åbnes der igen for fiskeri i flere af åerne omkring Horsens, i alt ca. 35 km åbred åbnes efter vinterpausen, hvor fiskene har haft fred til, at foretage gydevandringer.

Dagen markeres med morgenkaffe i klublokalet under Vesthallen, Fussingvej i Horsens fra kl. 0700. hvor medlemmer og interesserede er velkomne.

I cykelafstand fra Horsens har foreningen lejet fiskevand ved blandt andet Kørup/Bygholm å, St. Hansted å og Tolstrup å, fiskevande som byder på en fin bestand af både havørred, bækørred, regnbueørred, gedder og ål. Fiskeriet efter stallinger og bækørreder i Gudenåen er en oplevelse, der ikke overgåes mange steder i Danmark. I alt har foreningen lejet ca. 35 km. Fiskevand omkring Horsens. Gretbjerg mose ved Åle byder på godt gedde og aborre fiskeri.

Gennem et medlemskab af Horsens og Omegns Sportsfiskerforening har du en enestående chance for at komme ud og nyde den fredfyldte natur. Hvad er bedre end at sætte sig på å brinken og stille sidde og se på isfuglen der flyver lavt hen over vandet, eller rådyret der græsser på engen og ikke at forglemme stilheden der af og til brydes af fuglefløjt. Dette har man rig mulighed for at opleve ved det fiskevand som foreningen råder over.

Foreningen arbejder aktivt, i samarbejde med vore lodsejere, med at gennemføre vandløbsrestaureringer som er med at gøre vores fiskevand til et velfungerende fiskevand baseret på store naturlige reproducerende bestande af ørred og havørred, samt en moderne administration af fiskevandet der er med til at sikre balance mellem fiskeri og fiskebestande.

Juniorafdelingen har gode og lærerige arrangementer samt masser af hyggelige ture til eget og andre fiskevande. I løbet af vinteren arrangeres der kurser i fluebinding, stangfremstilling med mere. Juniorerne mødes i klublokalet hver mandag kl. 1900 - 2100

Foreningen har eget klublokale i Vesthallen i Horsens, hvor der i vinterperioden er en livlig aktivitet med bl.a. fluebinding, netfremstilling, stangbygning m.m. Derudover arrangeres der filmforevisninger, foredrag og kurser, men ikke mindst et hyggeligt og kammeratligt samvær.

Alle kan blive medlem af foreningen, ved erhvervelse af seniorkontingent kan medlemmers børn og børnebørn under 12 år fiske gratis sammen med medlemmet.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard