45 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25611 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Korsholm fluebindingskurser vinteren 2006-2007 
Fredag d. 10 november 2006 - af  Korsholm fiskeri  Læst 1191 gange.
Korsholm fiskeri lancerer i vinteren 2006-2007 en stribe rigtig spændende fluebindingskurser med nogle af skandinaviens bedste fluebindere som instruktører.







Imitationsfluebindingskursus d. 10-2-2007

Du har nu muligheden for at binde ørred- og stallingfluer med Morten Øland hos Korsholm. De nyeste bindeteknikker og mest velfangende ørred- og stallingfluer, er præcist hvad vi beskæftiger os med på dette kursus. Vi binder en række forskellige imitationer, hvor hvert enkelt mønster krydres med den relevante entomologi samt de bedste fisketeknikker. Så trænger dine flueæsker til nogle helt nye fluer og er du interesseret i, at binde fluer på en anderledes måde, så er dette kursus helt sikkert noget for dig.

Vi sørger for mad/drikke, strøm samt materialer og du medbringer selv stik, værktøj og en lampe Kurset koster 400,-

NB: Dette kursus henvender sig til den øvede fluebinder.

Tropiske saltvandsfluer d. 11-2-2007

Du har nu muligheden for at binde tropiske saltvandsfluer med Morten Øland hos Korsholm. Efterhånden som interessen for at fiske under tropiske himmelstrøg bliver større er det på tide at få noget nyt inspiration til flueboksen. På dette kursus binder vi effektive fluer til de tropiske fiskearter som bonefish, permit, tarpon, jacks og barracuda. Udover historier fra de varme lande indeholder kurset også en masse informationer om valg af forfang og fisketeknik. Så har du planer om en tur til de varme lande og vil være bedst mulig forberedt, eller ønsker du bare ny inspiration til dit fluebinding, så er dette kursus helt sikkert noget for dig.

Vi sørger for mad/drikke, strøm samt materialer og du medbringer selv stik, værktøj og en lampe

Kurset koster 400,-

Dråbeformede vinger med Ulf Siil d. 17/18-2-2007

– lakse- og havørredfluer på en ny måde…

Så kommer Ulf Sill, ham med Beissfluerne, igen og besøger Skjern og vil strø om sig med guldkorn…..Denne gang sker det d. 17 og 18 februar. Hans måde at opbygge dråbeformede vinger på og samtidig få en levende flue ud af det, er helt unik. Det er et studie/fornøjelse i sig selv bare at observere ham, når han sidder og binder, en sand mester og perfektionist i aktion…. På kurset binder vi rørfluer og vi vil nå at binde ca. 5 forskellige mønstre. Vi har mad samt materialer, så det eneste du skal huske er stik/værktøj og en lampe..

Vi begynder kl. 10.00 og slutter ca. 18.00 Kurset koster 425,- pr. deltager

Tilmelding sker til Jimmi på tlf. 96802024 eller mail fiskeri2@korsholm.dk Vel mødt til endnu en spændende dag.

Tempelhunden og Minken d. 27/28-1
Fluebinding med Håkon Norling og Mikael Lindström

Håkan Norling/Mikael Lindstrøm kursus d. 27 og 28 Januar Vi har fornøjelsen af at præsentere de to helt unikke lakse-fluebindere og laksefiskere i en og samme weekend. Håkan Norling er, som nok mange bekendt, ophavsmanden til ”Tempelhunden” og andre fabelagtige storfangere. Laksefisker om en hals med mange store laks på samvittigheden.

Mikael Lindstrøm, en af de mest innovative laksefluebindere og fiskere som Skandinavien længe har set. Finder på mange spændende og velfangende tiltag. Nye materialer og nye måder at bruge eksisterende på.

Kurset er inddelt i to seminarer á 4 timer kun afbrudt af en frokostpause. De første 4 timer foregår sammen med den ene af dem mens de sidste 4 timer bruges med en anden. Så får man inspiration fra 2 store personligheder den samme dag….. Kurserne starter kl. 09.00 og slutter ca. kl. 18.00

Vi er leverandør af mad og drikke samt de materialer som skal bruges. Du skal selv medbringe stik, værktøj og en lampe.. Tilmelding skal ske til Jimmi på tlf. 96802024 eller fiskeri2@korsholm.dk

Vel mødt til en spændende og inspirerende dag.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard