37 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25610 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

FISHERS BOOK 2006 
Fredag d. 7 april 2006 - af  Lars Aagaard  Læst 1574 gange.
Så er Normaks moppedreng af et grejkatalog kommet ind af døren. Hele 308 sider proppet med alt hvad et lystfiskerhjerte kan begære. Kataloget er krydderet med mange flotte artikler af bl.a. Jens Bursell, David Nielsen – og Mads Christoffersen og Gordon Henriksen bl.a. kendt herfra 123nu.dk og Atlantik.

Af nyheder i kataloget kan nævnes Rapala ProWear – en helt ny beklædningsserie med bl.a. wadejakker, Fleecejakker, bukser og skjorter, kasketter o.s.v. Desuden er der kommet et par nye PorWear Chest waders med fire lag Aqualex stof, som sikrer høj åndbarhed og fuldstændig vandtæthed. Rapala er efterhånden MEGET mere end bare woblere...



Masser af nyheder fra Geoff Anderson bl.a. et sæt XERA ultralet regntøj som er 100% vandtæt og åndbar, og som ikke fylder mere, end at det kan ligge i fiskevesten.

Kataloget bugner af endegrej i alle afskygninger til spinnefiskeren: Storm, Rapala, Blue Fox o.s.v..
Endegrej-sektionen fylder hele 38 sider, og der er indsat tips og tricks til hvor de forskellige agn fiskes bedst.

VMC-kroge har også en del nyheder på programmet, krydderet med flotte fluemønstre.
Plano viser hele det store sortiment, bl.a. med nyheden Plano 1363 som er perfekt til P&T fiskeren og småbådsfiskeren da den kan indeholde store agn og Powerbait glas.

Tilbehørs-sortimentet er et helt kapitel for sig – hovedsagligt fra Rapala men også fra Gerber og Premier Light.

Småbådsfiskeren snydes heller ikke 18 sider fyldt med lækre sager fra Hummingbird, Minn Kota og Cannon

Shimano

Shimano har igen i år fået sin helt egen sektion på ikke mindre end 163 sider!
Sektionen indeholder masser af beskrivelser af Shimano teknologien og alt forklares ned til mindste detalje. Af nyheder kan nævnes Shimanos helt nye og revolutionerende ”Lever Brake” som er et håndtag, der kan bruges til at slå hjulets anti-reverse til og fra. Når den er aktiveret giver Lever Brake fuld kontrol over rotorbremsen, og den bedste kontrol over fisk, som skal udtrættes.
Lever Brake ses på det helt nye hjul BB-X TYPE 2.
Af andre hjulnyheder kan nævnes TWIN POWER FB, STRADIC FB som også kan få mundvandet til at løbe hos spindefiskerne.

Shimanos hjulserie er KOMPLET, og der er masser af nyheder til medefiskere, havfiskere, trollingfiskere – multifiskere o.s.v...

På stangsiden er SpeedMaster kommet til. Disse stænger er baseret på det nye og revolutionerende materiale Biofibre, som bl.a. gør stangens diameter mindre, som følge deraf bliver stangen også meget lettere. Desuden er dette materiale meget stærkere end alm. kulfiber og der er ekstra elasticitet indbygget i klingen, som giver øget fight kontrol.

En anden spændende stangnyhed er Lesath, som i kataloget beskrives som den mest avancerede stang i hvert eneste komponent. Klingen er af biofibre kombineret med XT 400 kulfibre, og er den tyndeste spindestang der nogensinde er produceret af Shimano. Prisen starter ved 3.499,-
For fluefiskeren er der nyheder i form af Biocraft XT-Large Arbour hjulet, som indeholder følgende teknologi: Koldhærdet Aluminium Spole, Maskindrejet Aluminiums hjulhus, Multi-disc drag, Super Stopper. Desuden hjulet rigtigt flot designet!

Biocraft fluestængerne er også på stærk fremmarch. Materialer som XT300LCR har gjort det muligt for Shimano at skabe super lette stænger med en aktion som fluefiskere kræver. Hele sortimentet ser meget spændende ud!

Ovenstående er blot nogle af de mange nyheder i Normark ”moppedrengen” – se kataloget hos din lokale grejforhandler.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard