66 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Halvårlige vindere 
Mandag d. 1 august 2005 - af  Lars Aagaard  Læst 1441 gange.
Så har vi kåret de halvårlige vindere på 123nu.dk. Vi takker alle for den STORE indsats på siden, og beklager at vi ikke kan belønne jer alle. Tak også til de sponsorer som har gjort denne kåring mulig: Sport Dres - GrejOnline.dk og Saxild/Fiskebiksen.dk



Halvårlige vindere 1. halvår 2005

Kim Holm Boesen får gavekortet på 1000 kr. til Sport Dres, for en super indsats på 123nu.dk.
Kim har fortrinsvis fordret os med nyheder og artikler, fra nær og fjern, men har også deltaget aktivt på forummet.
Vi takker for en stor indsats.

Steen Nielsen, som også har været særdelses aktiv på siden, vandt lodtrækningen om et gavekort på 1000 kr. til Sport Dres, blandt de 10 næste på listen.

Jakob Daugaard lagde et jætte stykke arbejde i at lave en fluebindingskonkurrence på 123nu.dk. Dette vil vi gerne sige tak for med et gavekort på 300 kr. til GrejOnline.dk

Kenneth Vilhelmsen har ligeledes brugt masser af tid på at lave en fotokonkurrence på 123nu.dk. Også tak til Kenneth, for en indsats udover det sædvanlige, vi sender et gavekort til GrejOnline.dk ligeledes på 300 kr.

Jakob og Kenneth, har begge tidligere modtaget erkendtligheder for deres store arbejde, men de fortjener i høj grad endnu en :-)

Per Jacomo - Som altid en aktiv bidragsyder på siden, med nogle utrolig flotte skriverier - læs bl.a. hans seneste anmeldelser af Niels Vestergård´s fiske dvd´er - de får seks fisk herfra :-)
Per modtager en EZ Fly Plus fluestang fra Saxild/Fiskebiksen.dk, en af de nærmeste dage.

Claus Terkildsen modtager et gavekort på 300 kr. til GrejOnline.dk, for sit altid gode humør, og sin store aktivitet på forummet.

Kenny Steen sendte os tidligere på året en stribe herlige artikler, dette arbejde vil vi gerne sige tak for med et gavekort på 300 kr. GrejOnline.dk

Jari Wiklund har foruden nogle flotte artikler på 123nu.dk, også hjulpet med optimering af sikkerhed på siden, vi takker Jari og sender et gavekort på 300 kr. til GrejOnline.dk.

Victor Lindholm var igen den mest aktive ´´Juniorfisker´´ på 123nu.dk, og vi sender ham som tak en EZ Fly Plus fluestang fra Saxild/Fiskebiksen.dk, en af de nærmeste dage.

Morten Nielsen et frisk nyt pust på 123nu.dk, har været dejlig aktiv på siden, og har leveret masser af læsestof, og deltaget aktivt på forummet. Morten modtager en EZ Fly Plus fluestang fra Saxild/Fiskebiksen.dk, en af de nærmeste dage.

Steen Lindkvist Nielsen en af 123nu.dk´s trofaste brugere, Steen har været med fra starten, og kommer stadig med en masse gode inputs. Hans seneste af slagsen er en forumtur til Lilleåen: SE HER
Steen modtager et gavekort på 300 kroner til GrejOnline.dk som tak for lang og tro tjeneste :-).

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard