32 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Advarsel: Tyv på Røsnæs 
Fredag d. 29 juli 2005 - af  Martin Leidesdorff  Læst 1276 gange.
Tænk sig at et sted som Røsnæs skal være et ufedt sted at komme, det bliver det i hvert fald for en person. En person der ellers virkede som en flink og fornuftig fyr.
Denne fyr fandt på sin vej ned til vandet, et sort stangrør med en Scott stang i.
Jeg var på vej hen til det sted hvor min kammerat og jeg ville lave vores base, da jeg opdager at min stang ikke hænger på min rygsæk. Hurtigt smider jeg mine ting og løber tilbage af stranden, der møder jeg A (tyveknægten), en fyr der normalt hilser og stopper for en lille sludder. Det gjorde han ikke denne gang. Jeg spurgte ham nemlig om han på sin vej oppe fra Edderfuglen havde set et stangrør, manden er fluefisker og har haft min stang i hånden før...så han ved hvad det er han har med at gøre. Til mit spørgsmål svarede han straks nej, jeg hilser og løber videre op mod min bil. Ingen stang, hverken på marken eller på parkeringspladsen. Jeg stod og kiggede rundt på parkeringspladsen, ingen biler havde forladt pladsen, der var dog kommet en ny bil. En sort eller blåsort Golf 2.0 stationcar (A´s bil). Efter et grundigt kig ind af vinduerne i alle bilerne uden held, gik jeg rundt til alle de selskaber Naturskolen og Edderfuglen havde og spurgte dem efter min stang, intet held. Jeg var i min frustration nu klar til hvad som helst, dog havde jeg en smule fornuft tilbage, så jeg ringede til politiet og spurgte dem til råds. Jeg fortalte betjenten min historie, min mistanke til at A skulle havde taget stangen, da han umiddelbart var den eneste der havde været på stien ned til vandet. Betjenten fortalte mig at han ikke kunne gøre noget medmindre han havde en gerningsmand. Efter endt aftensmad gik jeg op til bilen igen for at vente på at A skulle komme tilbage. Da det blev mørkt kom han, jeg fortalte ham at jeg ikke stoler på nogen jeg ikke kender og bad ham åbne sin bil så jeg kunne se om min stang var der. A nægtede og forsikrede ham om at jeg ville se hvad han havde i sin bil. Derefter spurgte A om hvad jeg ville give for at få stangen tilbage´´@%0´´#´´666+` undskyld ordvalget, men rasende bliver man sgu når man har fundet manden der har ødelagt en hel aften for en og nægtet at have fundet en stang til flere tusind kroner. A begynder efter at have afleveret stangen, at smalltalke som ingenting var hændt og alt var i sin bedste orden. Dette er en advarsel jer alle, denne person er jo styrt ufed.

A: lyshåret, plysset. ca. 175cm spinkel af bygning. Sidst i tyverne, starten af trediverne. Kører en sort eller blåsort Golf 2.0 stationcar. Bor ca. 10km fra Røsnæs.


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard