38 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Nye "Flue, Fisk og Sushi" programmer 
Onsdag d. 18 maj 2005 - af  Lars Aagaard  Læst 2168 gange.
Fluefiskeren Dan Karbye fortsætter hans fiske eventyr på verdens længste rev, Great Barrier Reef. Han er på jagt efter én Giant Trevally, en ´´bullfighter´´ af en sportsfisk på op til 30 kg. og som let tager 300-500 meter bagline. Hans fiske makker, Sebastian Jørgensen, laver nye spændende sushi retter ud af de fisk Dan fanger.


Serien startes ud med en genudsendelse af de tre eventyrlige programmer fra toppen af Cape York, i det nordligste Australien, sendt i september.

De 5 programmer bliver sendt på DR2 de næste fem tirsdage kl. 20.00:

24/5 kl. 20.00
Flue, Fisk & Sushi - Cape York (1:3)
En af Danmarks bedste fluefiskere Dan Karbye og Sushi kokken Sebastian Jørgensen er på deres livs fiskeeventyr i det nordlige Australien. For at komme til toppen af Cape York skal de køre to dage i 4WD med to aluminimumsbåde på taget igennem den australske ´´bush´´, og allerede her løber Dan og Sebastian ind i deres første seriøse eventyr, hvor det i bogstaveligste forstand skal vise sig at de er klar til at gå igennem ild og vand for at nå frem til noget af verdens bedste fiskeri.
Med sig har de en ægte australsk "bushman" og fiskeguide, Neil Newton, som forsøger at tage dem sikkert igennem den 1.000 km. lange køretur.

31/5 kl. 20.00
Flue, Fisk & Sushi - Cape York (2:3)
Fluefiskeren Dan Karbye og sushi kokken Sebastian Jørgensen er nu nået til toppen af Cape York, og det skal hurtigt vise sig at fiskeriet er blandt verdens bedste, dog med hænder og fødder godt indenfor rælingen, da farerne fra krokodiller og de dødsensfarlige portugisiske brandmænd altid lurer. Dan Karbye hiver den ene eksotiske fisk ind efter den anden, og Sebastian Jørgensen formår med hans primitive camping køkken at lave de mest fantastiske sushi retter ud af de farverige fiske arter.

7/6 kl. 20.00
Flue, Fisk & Sushi - Cape York (3:3)
Fiskeriet på vestsiden af Cape York er i verdensklasse og fluefiskeren Dan Karbye har i de tidligere programmer fanget masser af eksotiske af fisk såsom; Queenfish, Mangrove Jacks, Fingermarks, Tarpons, Coral Trout, Bluefin Tuna og Mackerels. Men for at fuldføre det optimale fiske eventyr vil Dan fange en haj samt Australiens nationalfisk, en Barramundi.
Sushi kokken Sebastian laver desuden nogle nye fantastiske sushi retter ud af de australske fisk.

14/6 kl. 20.00
Flue, Fisk & Sushi - Great Barrier Reef (1:2)
Fluefiskeren Dan Karbye & sushi kokken Sebastian Jørgensen er tilbage i Cairns, og skal nu udforske fiskeriet på verdens største koralrev, Great Barrier Reef. Dan er på jagt efter at fange en Giant Trevally, en fisk som kan blive op til 30 kg. og som går for at være en af de sværeste fisk at fange på flue, en rigtig "bullfighter". Kampen skal vise sig at blive intens. Sebastian fortsætter med at lave lækker sushi mad ud af nogle af de fisk Dan får på krogen.

21/6 kl. 20.00
Flue, Fisk & Sushi - Great Barrier Reef (2:2)
Fluefiskeren Dan Karbye & sushi kokken Sebastian Jørgensen er på jagt efter den ultimative sportsfisk, en Giant Trevally, en rigtig "bullfighter" som kan blive op til 30 kg. og når man får bid trækker den hurtigt 300-500 meter line. Dan har tidligere haft én på krogen, men linen knækkede. I dette program bliver jagten endnu mere intens, og de stærke fisk er ved at drive Dan til vanvid. I desperation tager de derfor afsted på en "Big Game" båd til 13 mio. kroner for at komme længere ud på Great Barrier Reef, der hvor de helt store fisk efter sigende skulle være.
Sebastian laver nye og spændende sushi retter.


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard