25 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25608 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

kilde :Pressemeddelelse
Discovery Channel filmer i Europa 
Mandag d. 16 maj 2005 - af  Lars Aagaard  Læst 2338 gange.
Discovery Channel besøger berømte fiskesteder i Europa

Den engelske fiskeekspert Matt Hayes guider seerne gennem Europas bedste fiskesteder - med bl.a. reportager fra Norge og Sverige

I sommerens nye fiskeri­serie på Discovery Channel guides seerne til destinationer, som strækker sig helt fra Lapland i nord til Spanien i syd. Værten Matt Hayes, der er en af Englands mest kendte fiskekeksperter, tager seerne med på et rigtigt fiskeeventyr til steder, som ligger i nærheden af billige flydestinationer. Serien 'På fisketur med Matt Hayes', der starter lørdag den 18. juni kl. 17.30-18 og kører de følgende 15 lørdage, viser seerne spændende, billige og lettilgængelige fiskesteder rundt omkring i Europa, som er helt perfekte til weekendrejser.

I serien besøger vi bl.a. svenske Västervik og de nordlige fiskesteder ved Lais-elven og Fluka-søen, hvor Matt fisker bl.a. ørreder, stalling og gedder. Lais-elven er en af de få udbyggede elve, som er kendt for sin fantastiske natur og forskellige fauna. Dernæst rejser han videre for bl.a. at fiske laks i den norske Gaula-elv, gedder i polske Unichowo og havørreder i Towy-floden i Wales. Matt giver løbende seerne gode råd om kost og logi på de forskellige fiskesteder.

Overalt, hvor Matt Hayes kommer frem, møder han lokale fiskeeksperter, som deler ud af deres viden og tips og guider Matt til de bedste steder i området. I Västervik træffer han den svenske sportsfisker Anders Forsberg, som driver Västervik Fiske Camp. Blandt 4.000 øer, klipper og skær findes der gode muligheder for alsidig sportsfiskeri af gedder, aborrer, hvidfisk og havørreder og længere ude laks. Mange udenlandske fiskere søger dertil for at fiske skærgårdsgedder, og blandt dem er Matt Hayes, som har Sverige som et af sine absolutte yndlingssteder at fiske.

Vi møder også Leon Hoogendijk, som er ekspert i europæiske karpefisk, og som fortæller om fiskeri i Belgien, Holland og Frankrig. Derudover møder vi Bert Rozemier, som er kendt som verdens bedste geddefisker, Ulë Beyer, som er en tysk fiskeekspert, og Ed Stoop, som er hollandsk sportsfisker og TV-vært.

Nedenfor følger en samlet programoversigt over 'På fisketur med Matt Hayes':

18. juni kl. 17.30-18
Afsnit 1 - Lapland
Matt Hayes tager til Lapland, hvor han fisker brun ørred, stalling, gedde og arktisk ørred på Fluka-søerne og Lais-floden.

25. juni
Afsnit 2 - Frankrig
Lystfiskemester Matt Hayes opdager, at Le Mans i Frankrig ikke bare er et 24-timers race, da han prøver at fange forskellige slags karper.

2. juli
Afsnit 3 - Norge
I den norske Trondelag-region fisker Matt Hayes efter laks i Guala-elven.

9. juli
Afsnit 4 - Polen
Her flyver Matt til lufthavnen i Gdansk for at begive sig til Unichowo-søen på jagt efter gedder.

16. juli
Afsnit 5 - Wales
Towy floden i Pembrokeshire i det vestlige Wales er næste destination. Fra Haverfordwest begiver Matt sig til havs for at fiske havørreder.

23. juli
Afsnit 6 - Irland
Matt Hayes rejser til Irlands berømte Lough Corrib i Galway, hvor han ankommer i rette tid til maj-fiskeriet af ørreder.

30. juli
Afsnit 7 - Sverige
Matt bliver i det svenske Västervik i en hel weekend for at fiske gedder i skærgården.

6. august
Afsnit 8 - England/Wales
Sammen med den velkendte belgiske fisker Ronny de Groot kaster Matt snøren ud i Wye-floden i Symonds Yat på grænsen mellem England og Wales.

13. august
Afsnit 9 - Azorerne
Matt flyver til den smukke ø Faial som hører til Azorerne. Der benytter han sig af
sin teknisk avancerede fiskerbåd for at forsøge at fange en blå marlin.

20. august
Afsnit 10 - Italien
Matt besøger den berømte by Pisa, inden han prøver kræfter med italiensk karpefiskeri.

27. august
Afsnit 11 - Nordirland
Ved slottet Leslie Lake i Nordirland fisker Matt gedder.

3. september
Afsnit 12 - Madeira
Matt begiver sig til Madeiras kyster for i Atlantens bølger at fange en stor 'wahoo' (der findes ikke et dansk navn for denne).

10. september
Afsnit 13 - England
Matt Hayes tager til Windermere-søen i Cumbria for at fiske geder.

17. september
Afsnit 14 - Holland
Hollands Volkerak-region er Matt Hayes næste destination, hvor han fisker sammen med Bertus Rozemeijer, som er en af verdens mest respekterede fiskere.

24. september
Afsnit 15 - Spanien
Den lokale fiskeguide Colin Bunn tager med Matt til strandkanten af floden Ebro i det nordlige Spanien på jagt efter havkatte.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard