116 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25617 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

DM i havfiskeri 2004 
Tirsdag d. 14 september 2004 - af  Mogens Laursen  Læst 1034 gange.
Danmarksmesterskabet i havfiskeri, under DSF, blev med stor succes afhold på Lillebælt lørdag den 11. september med Bramming Lystfiskerforening som arrangør.
De fleste af de i alt 140 deltagere fordelt på 9 turbåde kunne efter 6½ timers sejlads og koncentreret fiskeri med pirk og agn, være tilfreds med indsatsen og se tilbage på en herlig dag på Lillebælt, hvor såvel vejret som bidelysten var i top.
Ved indvejningen blev dagens samlede fangst opgjort til 1298 fisk fordelt på 9 forskellige fiskearter - og en enkelt deltager, den individuelle sølvvinder, havde med lystfiskerheld lokket i alt 7 arter på krogen. Det var næsten samme resultat som ved DM 2001 på Lillebælt, hvor der blev landet 1338 fisk.
Det var desværre ikke de store torsk der var dominerende ved indvejningen. Den største torsk vejede 2,5 kg renset, men flere eksemplarer var dog tæt på samme vægt. Hovedparten af fangsterne var isinger og hvillinger. Derudover var der rødspætter, skrubber og den ikke særlig eftertragtede fisk ulken. Dernæst blev der fanget et utal af havkarusser, en fiskeart man ellers ikke har set så meget til i Lillebælt, få berggylt og et par tobiser som havde fået en krog i gabet.
Det var de små marginaler der afgjorde hvem der kunne bryste sig med guldmedaljer om halsen. Kun et enkelt point skilte sølv fra guld, såvel individuelt som for hold.

Danmarksmester for hold blev Uldum Sportsfiskerforening hold I, Hans J. Hansen, Leif Pedersen, Lars Broch og Henrik Valeur, med 443 point. Dermed forbliver titlen, Danmarksmesterskabet i havfiskeri" i den jyske forening, da Uldum også sidste år, dog med deres hold II, hjemtog den eftertragtede titel.

Sølvvinder blev Køge Sportsfiskerforening hold II, Holger Klausen, Per Henriksen, Jess R. Larsen og Jørgen Gulbrandsen, med 442 point. Holdet har nu fire år i træk været på skamlen og har den periode nu opnået 3 x sølv + bronze.

Bronzevinder blev Sportsfiskerforeningen for Oksbøl og Omegn, Peder Thrane, Morten Johansen, Jimmi Moberg og Michael Knudsen, med 433 point.

Individuel Danmarksmester blev Michael Knudsen fra Sportsfiskerforeningen for Oksbøl og Omegn, med 173 point. Michael fangede 5 arter og indvejede 7,3 kg fisk. Udover individuelt guld, fik Michael også pokal og præmie for fangst af største fisk, en torsk på 2,5 kg.

Individuel sølvvinder blev Jess R. Larsen fra Køge Sportsfiskerforening hold II, med 172 point. Jess fangede i alt 7 arter og indvejede 3,2 kg fisk.

Individuel bronzevinder blev Bjarne Frederiksen fra Sydvestjydsk Sportsfiskerforening, med 168 point. Bjarne fangede 6 arter og indvejede 4,8 kg fisk.

Bedste båd blev M/S Havlitten fra Kolding.

I 2005 afholdes arrangementet den 20. august fra Helsingør Statshavn. Arrangør er Taxa´s Lystfiskerlaug i samarbejde med Baltic Sail. Først i år 2008 vender konkurrencen tilbage til Lillebælt med Bramming Lystfiskerforening som arrangør.

Billeder viser arrangementets yngste deltager, 14 årige Jimmi Arnholtz fra Vejle, med et par torsk. Jimmi er også en habil havørredfisker, og har i år en havørred på 11 kg på samvittigheden. Den store havørred blev fanget i Vejle å den 18. juli. Se billedet på Vejle Sportsfiskerforenings hjemmeside se linket HER

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard