41 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25610 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Flue, Fisk og Sushi i aften... 
Torsdag d. 16 september 2004 - af  Lars Aagaard  Læst 3001 gange.
Nye lystfiskerprogrammer på DR2

"Flue, Fisk og Sushi"
Varighed 3 x 28:30 min.
Første udsendelse vises i aften kl. 19.30 på DR2.
De to sidste udsendelser sendes d. 23. og 30. September ligeledes kl. 19.30

Hvis du skulle være forhindret i at se programmerne i første omgang - kan du fange dem som genudsendelser på nedenstående tidspunkter:

Program nr. 1 genudsendes i 2004:
Lørdag den 18. september, kl. 17.00 på DR2
Tirsdag den 21. september, kl. 18.35 på DR2
Lørdag den 25. september, kl. 13.10 på DR1

Program nr. 2 genudsendes i 2004:
Søndag den 26. september, kl. 14.55 på DR2
Tirsdag den 28. september, kl. 18.35 på DR2
Lørdag den 2. oktober, kl. 13.10 på DR1

Program nr. 3 genudsendes i 2004:
Søndag den 3. oktober, kl. 13.45 på DR2
Tirsdag den 5. oktober, kl. 18.30 på DR2
Lørdag den 9. oktober, kl. 13.10 på DR1

"Flue, Fisk og Sushi" følger ekspert fluefiskeren Dan Karbye og sushi kokken Sebastian Jørgensen på et af deres livs vildeste fiske eventyr i det nordligste og mest isolerede Australien. De kommer igennem et kæmpe eventyr, og ikke mindst fanger Dan Karbye et hav af eksotiske fisk som Sebastian Jørgensen laver de mest fantastiske sushi retter ud af i hans primitive camping køkken direkte på stranden.
Men for at komme dertil må de to danskere alliere sig med en rigtig ´´Australian bushman´´ Neil Newton, som har udforsket fiskeriet i det nordlige Australien igennem de sidste 30 år. Han ved alt om krokodiller, bushfires og andre farer som de to danskere får helt tæt på kroppen.


Foto: Ace & Ace


Program 1
En af Danmarks bedste fluefiskere Dan Karbye og Sushi kokken Sebastian Jørgensen er på deres livs fiskeeventyr i det nordlige Australien. For at komme til toppen af Cape York skal de køre to dage i 4WD med to aluminimumsbåde på taget igennem den australske ´´bush´´, og allerede her løber Dan og Sebastian ind i deres første seriøse eventyr, hvor det i bogstaveligste skal vise sig at de er klar til at gå igennem ild og vand for at nå frem til det optimale fiskeri.
Med sig har de en ægte australsk "bushman" og fiskeguide, Neil Newton, som forsøger at tage dem sikkert igennem den 1.000 km. lange køretur.


Foto: Ace & Ace



Program 2
En af Danmarks bedste fluefiskere Dan Karbye og Sushi kokken Sebastian Jørgensen er på deres livs fiskeeventyr i det nordlige Australien. De er nu nået til toppen af Cape York, og det skal hurtigt vise sig at fiskeriet er blandt verdens bedste, dog med hænder og fødder godt indenfor rælingen, da farerne fra krokodiller og de dødsensfarlige portugisiske brandmænd altid lurer. Dan Karbye hiver den ene eksotiske fisk ind efter den anden, og Sebastian Jørgensen formår med hans primitive camping køkken at lave de mest fantastiske sushi retter ud af de farverige fiske arter.


Foto: Ace & Ace



Program 3
En af Danmarks bedste fluefiskere Dan Karbye og Sushi kokken Sebastian Jørgensen er på deres livs fiskeeventyr i det nordlige Australien.
Fiskeriet på vestsiden af Cape York er i verdensklasse og Dan har i de tidligere programmer fanget masser af eksotiske af fisk såsom; Queenfish, Mangrove Jacks, Fingermarks, Tarpons, Coral Trout, Bluefin Tuna og Mackerels. Men for at fuldføre det optimale fiske eventyr vil Dan fange en Tigerhaj samt Australiens nationalfisk, en Barramundi.
Sushi kokken Sebastian laver desuden nogle nye fantastiske sushi retter ud af de australske fisk.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard