164 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Terrorsikring lukker Fredericia Havn 
Mandag d. 12 juli 2004 - af  Mogens Laursen  Læst 1055 gange.
Terrorsikring går ud over Lystfiskerne ved Fredericia Havn - idet en lovet adgang til området, når der ikke betjenes skibe, ikke overholdes.
Det betyder at lystfiskeri i Fredericia Havn i øjeblikket ikke er muligt - men Peder Rasmussen fra forretningen Lillebælt Sport i Fredericia, arbejder i øjeblikket intens på, at havnen igen bliver åbent for lystfiskeri.
Der skulle dog i øjeblikket, efter forlydende, være muligt at fiske ved Syrekajen.

Fredericia Havn kan oplyse følgende:

Porte og adgangskontrol ved Fredericia Havn.
Efter 1. juli vil skibene anløbe disse sikrede faciliteter, og der vil være adgangskontrol ind i området, og alle ansatte udstyres med id-kort. Alle ansatte har været gennem et kursusforløb i sikring af havnefaciliteterne. Efter 1. juli vil der være porte, der afgrænser faciliteterne på følgende steder:

Nyhavnvej ved Møllebugtvej, Pakhusvej ved Møllebugtvej og Nordkajen (Kaj 24) ved Møllebugtvej
Kaj 23
Kaj 22- vej ved Vesthavnsvej, Centerhavnsvej ved Depotvej og Slippe 7 ved Møllebugtvej
Vesthavnsvej ved Færgeterminal og Kaj 14 i Vesthavnen
Norgesgade syd ved Rahbeks frysehus og Slippen ved Fredericia Skibsværft
Kaj 6 (hjørnet mellem Kaj 6 og Kaj 7) og Kongensgade ved Kemira


Gl. Havn i Fredericia er kun udpeget som en facilitet. Der sker ingen umiddelbar ændring på nuværende tidspunkt, og anvendelse vil være som hidtil. For de øvrige faciliteter i Fredericia gælder, at faciliteterne i hverdagssituationen etableres i god tid før skibsanløb. Hvor det er hensigtsmæssigt, vil faciliteterne blive åbnet efter afsejling, og kajerne kan benyttes som hidtil.

Hvad betyder terrorsikringen for havnenes naboer?
- For borgerne betyder dette, at man efter 1. juli ikke altid kan forvente at få adgang til alle kajer. Hvis portene er åbne, kan man færdes som i dag. Er de lukkede, er det fordi vi enten afventer eller er i færd med at betjene et skib. Vognmænd og andre, som skal have adgang til området i forbindelse med afhentning eller levering af varer, skal have adgangskort eller adgangskode udleveret gennem skibets agent, stevedorefirmaet eller speditionsfirmaet.

- Vi er opmærksomme på, at tiltagene medvirker til, at vores havne ikke er så åbne og tilgængelige som i dag, men vi forsøger at leve op til de nye krav, der stilles til havne samtidig med, at vi forsøger at bevare den åbenhed, vi kan. På nuværende tidspunkt har vi fået fire af faciliteterne godkendt, og vi forventer, at alle godkendes, inden tidsfristen udløber, fortæller Bo T. Nielsen.


Kontakt venligst Bo Nielsen eller Søren Weis på tlf. 7921 5000 for yderligere information. Klik ind på se linket HER for yderligere information om Associated Danish Ports A/S.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard