41 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25611 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Halvårlige erkendtligheder.... 
Onsdag d. 30 juni 2004 - af  Lars Aagaard  Læst 1334 gange.
Så var det tid for uddeling af erkendtligheder til personer som vi mener har ydet lidt ekstra på 123nu.dk
Det ER uhyggeligt svært at skulle vælge mellem så mange dygtige og aktive brugere her på siden, alligevel er der nogle stykker som skiller sig lidt ud, og dem har vi valgt at belønne her.

Endnu en gang har vi fået STOR hjælp fra vores annoncører/sponsorer til denne uddeling. Det er en meget stor glæde at se den opbakning de viser ved at give præmierne hertil. Så STOR tak til: Sports Dres - Kaas Jagt og Fiskeri - Piscator-Tackle - Torben Sørensen - FiskegrejDirect -
Fish-Outdoor og Pinewood

Per Jacomo
Hvad den mand har ydet og yder for 123nu.dk er fantastisk! Igen i år var Per den mest aktive af alle aktive brugere, med masser af nyheder, artikler, tips forumindlæg o.s.v... Tak til Per, og vi håber at du tager endnu en tørn :o)
Præmie: et gavekort til Sports Dres på 1000,-

Per Karlsen
Præsentation næsten overflødig, Per er kendt blandt de fleste fluefiskere overalt i landet, og er bl.a. manden bag en af de populæreste kystfluer ved de danske kyster nemlig PK Flash nr. 9. Per har beriget fluebasen med en masse af hans egne kreationer, samt indtastet en del læsestof om fluer og fluefiskeri.
Præmie et gavekort til Kaas Jagt og Fiskeri på 800,-

Martin Honoré
Er en utrolig alsidig lystfisker, og har været meget hjælpsom i forummet, hvor han netop p.g.a. sin store alsidighed har været i stand til at hjælpe rigtig mange lystfiskere. Martin spænder vidt lige fra Surfcasting, Multihjul og over til fluefiskeriet. Martins forkærlighed for Multihjulet har bl.a. udmøntet sig i arrangementer for forumbrugere med samme interesse, og en rigtig god artikel om fiskeriet med multihjul.
Præmie en Artisan Explorer fluestang #5/6 fra Piscator-Tackle

Rolf Jensen
Et friskt nyt ungt pust, som vi og Torben Sørensen fra Handelshuset Bak & Friedel har valgt at præmiere som årets junior på 123nu.dk. De fleste kender Rolf fra forum hvor han har været en af de allermest aktive, men det er også blevet til lidt læsestof og en del fluemønstre. Rolf slår til daglig sine folder i ved de Nordjyske åer.
Præmie: Kinetic Oxigen spinestang 3-delt 3-15 gram. og et Tiga Libra GB2500 fastspolehjul. til det lette åfiskeri. sponsoreret af Torben Sørensen

Ole Tranholm / Henrik Warmer
Hos Ole er der ikke langt fra tanke til handling! - et af eksemplerne herpå er hans bestilling af 30 amerikanske liniebaljer kort tid efter opstarten af en tråd om emnet i forummet. At baljerne så ikke var så hurtige til at finde vej til DK, er absolut ikke Ole´s fejl - men det gav da en masse god underholdning i forummet :o)
Præmie et gavekort til FiskegrejDirect på 750,-

Ole har valgt at "vidresponsorerer" gavekortet til unge Henrik Warmer som sandelig også har fortjent det! - Ole´s begrundelse: "Henrik er så aktiv på denne side, at se drengens glade ansigt når han stolt viser sine fangster frem, det fortæller alt om vores gode hobby og det vi måske en gang imellem glemmer i vores hverdag"

Henrik Møller
´´Alaskabumsen´´ med de laaaange og dejlige beretninger fra div. rejser, senest en 7-siders lang beretning fra en Mörrum-nultur... Men med Henriks fortællekunst, kan selv en nultur være MEGET medrivende :o) Henrik er netop hjemvendt fra årets Alaska-tur, og vi håber da at han smider et par linier her... :o)
Præmie et gavekort til FiskegrejDirect på 750,-

Jan Dalgaard
Har overtaget titlen som ´´mr. news´´ fra Mogens Laursen, som længe var indehaver af denne :o) Jan har det seneste halve år leveret nyheder i lind strøm, og sørget for at 123nu.dk er først med det sidste nye.
Præmie: et Tica Aries 3000 spinnehjul fra Fish-Outdoor og en skjorte fra Pinewood

Lodtrækningspræmie
Denne lodtrækning blandt de 10 næste på listen faldt ud til fordel for: Niels Corfitz der som altid har været meget hjælpsom i forummet, og leveret mange nyheder. Niels har i år landet sin bedste ´´fangst´´ nemlig en lille datter. Dette har dog ikke forhindret Niels i at skrive meget her på siden, og hans fiskeri ser heller ikke ud til at være gået meget tilbage... :o)
Præmie et gavekort til Sports Dres på 1000,-

Til sidst en STOR tak til ALLE brugere på 123nu.dk for endnu en aktiv indsats, og til alle de sponsorer som gør det muligt at præmiere så mange brugere.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard