23 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Fluekast for alle 
Onsdag d. 14 januar 2004 - af  Lars Aagaard  Læst 1040 gange.
Lørdag d. 27/3-04 på Sjælland

Dette kursus i fluekast, henvender sig til alle fluefiskere, nye som gamle. Hvem kender ikke problemet med at investere
i f.eks. en flueline til en form for fiskeri man så inderligt holder af at dyrke. For bagefter at opdage, at linen slet ikke virker til den form for fiskeri man havde ønsket.

Fluelinen er fluefiskerens værktøj til at opnå det bedste og mest effektive fiskeri. Markedet kan i dag være temmelig svært at gennemskue, for lige netop den line som du skal bruge til dit fiskeri.

Dette kursus giver en grundig teoretisk forklaring på fluelinens opbygning, facon og brugbarhed i den enkelte fiskesituation, og om det skal være til store eller små fluer, perfekt præsentation eller lange kast, kystfiskeri, laksefiskeri, ørred/stalling fiskeri eller geddefiskeri. Få svar på alle dine spørgsmål, så du rammer den rigtige flueline fra starten. Kurset er for fluefiskere som ønsker at komme rigtigt og godt i gang med fluestangen. Samt for den øvede og erfarne som ønsker en gedigen afpudsning af fluekastet. Kurset henvender sig til både enhånds- og tohånds fluefiskere. Fluekastekurset henvender sig også til fluekasteren som søger de ekstra sjove finesser i fluekastet, såsom kurvekast, buekast , underhåndskast samt en masse mere. Kurset henvender sig til fluekastere på alle niveauer selv den dygtige som skal have pudset formen af.

Kursusprogram:

Velkomst.
Teori omkring fluelinens opbygning, facon og brugbarhed i den enkelte fiskesituation.
Fluekast, bl.a. træningsmetode til basiskastet, med fokusering på bevægelser. Det at samle kastet, og selve det fuldendte fluekast. Videre udbygning ved tilføjelse/rettelser på dobbelttrækket. Fokusering på lange kast, o.s.v.
Samling af lineteorien til praktisk kast. Prøv forskellen på de enkelte liner og dets betydning i kastet. Oplev at linen virkelig kan bære en stor flue, eller find ud af hvad gedigen præsentation af en flue vil sige.

På kurset vil der ligeledes være mulighed for afprøvning og demonstration af diverse Vision produkter.

Tid : fra 10:00 til ca. 15:00 Pris. 375 kr./kursusdeltager, Max. 10 kursister. Mødestedet vil være i Tåstrup. Nærmere besked ved tilmelding.

Er du intereseret eller nysgerrig. Nærmere besked og tilmelding kan ske på følgende email.

Email : Stig@flycasting.dk

Fluekaste hilsen

Stig M. Hansen
Kasteinstruktør under Federation of Flyfishers Europe

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard