56 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Angling club Lax` A 
Lørdag d. 6 december 2003 - af  Andersen  Læst 1182 gange.
´´ANGLING CLUB LAX-A`´´

Mange lystfiskere eller jægere for den sags skyld, har i en eller anden vending hørt/ læst om ´´Angling club lax-A`´´ i forbindelse med deres interresse. Lax-A` er idag, efter 16 år, den største udbyder af fiske- og jagt eventyr på sagaøen Island. Rejser der ikke nødvendigvis kun er destineret til Island, men ligeledes fjerne egne såsom Grønland, Skotland, Irland, Sydamerika, Rusland m.fl.

Arni Baldursson, der som sagt startede for 16 år siden, råder idag over ca. 30 forskellige lakse- ørredvande på Island, har gjort Sydamerika (sammen med Island) til de primære destinationer for Lax-A`, hvilket man virkeligt kan se i en ny, elegant og flot gennemført ´´reklamepakke´´ som kan rekvireres hos Brasholt Jagt og Fiskeri, Hjørring.

Anderledes må man da sige det er, at skrive lidt om en reklame, men ´´pakkens´´ indhold egner sig i bedste stil til en ´´anmeldelse´´. ´´Reklamepakken´´ stødte jeg på ved Brasholt`s åbent hus arrangement i dag og jeg blev noget overrasket over denne reklame. Jeg har ihvertifalde ikke set noget tilsvarende.

´´Pakkens´´ indhold er bestående af en DVD og en folder, der omhandler både fiskeri og jagt i Argentina.

Hæftet/ folderen er udført i en høj, kraftig kvalitet af blankt papir, hvori alle destinationer til Argentina er præsenteret. En præsentation krydret med professionelle og meget smukke billeder af jagt og fiskeri. Fotos fra Rio Grande, Rio Gallegos, Corrientes, San Martin De Los Andes Bariloche and Esquel og Cordoba (hvad de betyder må stå hen i det uvisse), der nærmest egner sig til væggen, får en til at tro på smukke ord under hver en busk i Argentina.

Fiskeriet består af jagten på verdens største havørreder i de respektive ´´floder´´. Jagten består af fiskeriet efter storvildt såsom: Antiloper, råvildt m. horn på hovedet, gæs og meget, meget mere. Alt dette inkl. præsentation af firmaet og en DVD med lækre filmsekvenser fra nogle af de mange gæster der har prøvet det fantastiske fiskeri eller jagt. Selve DVD`en er dog filmet med et håndholdt kamera og det går lidt stærkt af og til, men ikke værre end man kan følge med. Under menuen på denne DVD har du ligeledes mulighed for at savle over endnu flere flotte billeder fra ´´eventyrland´´.

Nu har Brasholt Jagt og fiskeri, Hjørring, tlf.: 96 232900 indledt et samarbejde med Angling Club Lax`A om rejser til disse destinationer og til formidable priser. Så hvis islandsk ikke lige frem er din stærke side har du nu mulighed for at booke dig ind på en sådan tur- fra dansk side af.

Rigtig god fornøjelse

Andersen

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard