38 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Torskefestival 2003 
Onsdag d. 27 august 2003 - af  Lars Aagaard  Læst 1062 gange.
Så er tiden inde til den årlige og traditionsrige Torskefestival, som i år bliver afviklet for 6. år i træk. Torskefestivalen er som nævnt en tradition, som tiltrækker masser af havfiskere fra nær og fjern, lille som stor, erfaren som uerfaren, alle kan deltage.

Det er som tidligere ´´Go Fishing´´, der står for arrangementet, og de har lejet alle de skibe i Nyborg og omegn, som havde fri d. 25. oktober, hvor det hele går løs. Vi sejler fra Nyborg og ud i Storebælt, og netop den dag er det ikke spor sikkert at være torsk, for det som hele arrangementet går ud på er netop at fange den største torsk.

NYHED:

Det er i år også muligt at sejle ud fra Korsør med turbådene Aksel Emil og Thailand.

Bådene forlader også her havnen kl. 8.00 og kommer til indvejningen i Nyborg kl. 15.00.

Bådene venter til præmieoverrækkelsen er overstået og returnerer derefter til Korsør.

Som nævnt så tiltrækker ´´Go Fishing´s´´ Torskefestival masser af havfiskere den dag, og det er da heller ikke nogen helt almindelig pilketur i Storebælt, for netop den 25. oktober er der gigantiske store præmier på højkant. Blandt andet kan nævnes at 1. præmien er en fantastisk drømmerejse til Kenya ved Mombasas kyst i hele 16 dage for 2 personer med afrejse d. 4. februar 2004. Med i rejsen følger der en personlig guide på hele turen, 3 dages Big Game efter de forhåbentlig store Marlin og Sailfish og alle de fangster, der følger med sådanne 3 fiskedage, samt 2 dages fotosafari og masser af andre oplevelser i Afrikas vilde natur. Rejsens værdi er kr. 36.000,-.

Er det dig, der skal vinde sådan en rejse, skal du blot betale et deltagergebyr på kr. 500,-, og så skal du selvfølgelig fange den største torsk den dag.

2. præmien er også en drømmerejse. Det er nemlig en fiskerejse for 2 personer til Norge for at fiske laks på ´´Go Fishing´s´´ eget vand i en hel uge med guide samt info møde på ´´Go Fishing´s´´ ´´kør selv Orkla-turen´´. Du vælger selv en uge i sommeren 2004. Værdi kr. 8.000,-.

Der kæmpes den dag om 3 hovedpræmier. Skulle det ikke lykkes dig at fange en stor torsk, så fortvivl ikke, der er håb endnu. Der vil nemlig være 10 andre lækre præmier, som der trækkes lod om blandt indvejede torsk.

Kunne du tænke dig at deltage i et sådan kæmpe arrangement, så kontakt ´´Go Fishing´´ på tlf. 66 12 15 00 og spørg efter Robin.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard