36 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

kilde :Miljøministeriet
Ny direktør i Miljøstyrelsen 
Fredag d. 22 august 2003 - af  Steen Lindkvist Nielsen  Læst 902 gange.
Tidligere på året forlod den forhenværende folketingspolitiker Steen Gade posten som direktør for Miljøstyrelsen. Hans efterfølger er nu fundet. Regeringen har netop udnævnt cand.jur. Ole Christiansen som ny direktør. Han tiltræder den 25. august 2003 fra en stilling som vicedirektør i Skov- og Naturstyrelsen.

Mens Steen Gade havde sin baggrund i det politiske arbejde, er Ole Christiansen en erfaren statslig embedsmand med 20 års ledelseserfaring i Miljøministeriets styrelser og departement. Ole Christiansen startede som ung jurist i Miljøministeriet i 1975. Han blev udnævnt til kontorchef i Planstyrelsen i 1983 og fra 1988 til kontorchef i Departementet. Siden 1995 har han været vicedirektør i Skov- og Naturstyrelsen. Ole Christiansen har haft et tæt samarbejde med skiftende miljøministre i forskellige regeringer - Ivar Nørgård, Erik Holst, Lone Dybkjær, Per Stig Møller, Svend Auken og nu med Hans Chr. Schmidt.

´´Jeg har lært Ole Christiansen at kende som en topprofessionel embedsmand. Ole Christiansen har en bred indsigt på hele miljøområdet, og han har opnået meget betydelige resultater. Ole Christiansen er en dygtig leder og har stået for flere store organisatoriske udviklingsprojekter. Jeg er sikker på, at Miljøstyrelsen med Ole Christiansen får en engageret og udviklingsorienteret direktør,´´ udtaler miljøminister Hans Chr. Schmidt.

Den nye direktør har dels haft ansvaret for en lang række enkeltstående lovforslag om naturbeskyttelse, råstoffer, sommerhuse, bygningsfredning m.v. og dels for væsentlige tværgående lovharmoniserings- og reformopgaver i Miljøministeriet; senest ministeriets bidrag til regeringens moderniserings- og regelforenklingsarbejde og opgaver med forbedring og udvikling af Miljøministeriets lovkvalitet og juridiske kompetencer. I de seneste år har han også arbejdet på at skabe sammenhæng og helhed i kulturmiljøområdet, med tættere aktiv inddragelse af befolkningen i Skov- og Naturstyrelsens arealforvaltning samt med regeringens initiativ vedrørende nationalparker.

Ole Christiansen er en erfaren foredragsholder. Han har i en årrække undervist på bl.a. Den Kommunale Højskole og DJØF efteruddannelse, ligesom han er censor ved Aalborg Universitet. Ole Christiansen er forfatter og medforfatter til over 50 bøger og artikler om reguleringen af arealanvendelsen, lovkvalitet og andre miljøretlige emner.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard