43 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25610 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Horsens på krogen 2003 
Mandag d. 14 juli 2003 - af  Hans E. Nielsen  Læst 899 gange.
Horsens og Omegns Sportsfiskerforening og Bygholm Lystfisker og Bådejerforening afholder lørdag den 13. og søndag den 14. september 2003 igen en åben fiskekonkurrence under navnet ´´Horsens på Krogen´´

Temaet for konkurrencen vil være ´´to foreninger tre fiskevande´´, idet der under konkurrencen vil være mulighed for at fiske i Horsens Fjord, Bygholm Sø og dele af Store og Lille Handsted Å. Et eventuelt overskud vil gå til fiskeriets fremme i Horsens.

Konkurrencen starter lørdag den 14. september kl. 0900 og sluttet søndag den 15. september kl. 1400 i konkurrencetiden må der fiskes i Horsens Fjord med stang og snøre fra land, flydering og båd, i Bygholm Sø med stang og snøre fra land, flydering og båd, og i Store og Lille Handsted Å med stang og snøre fra land.

I samme periode afvikles der en separat konkurrence for juniorer under 15 år, så her er også mulighed for de unge lystfiskere for at konkurrere med jævnaldrende.

Fiskekort til konkurrencen kan købes ved Restaurant Kystens Perle på Lovbyvej i Horsens fra kl. 0730 lørdag den 14. september. Prisen for deltagelse er for seniorer (16 år og opefter) 50 kr. og juniorer (15 og derunder) 25 kr. Deltagere på 18 år og mere forudsættes at fremvise gyldigt offentligt fisketegn.

Der vil være åbent for indvejning af fangede fisk ved Restaurant Kystens Perle på Lovbyvej i Horsens Lørdag kl. 09.00-21.00 og søndag kl. 08.00-15.00

Følgende klasser kan tilmeldes: Laks/havørred, Gedde, Medefiskeri, Sandart, Bækørred, Aborre, Regnbueørred, Ål og ´´andre fiskearter´´.
Desuden præmieres flotteste fisk fanget af en junior og flotteste fisk fanget af en senior (på 1. præmie-niveau).
Kun ikke-fredede, urensede fisk over lovligt mindstemål fanget i det udpegede område i overensstemmelse med konkurrencereglerne modtages.

En person kan kun deltage med én fisk i hver klasse. En tidligere indvejet kan erstattes med en senere fanget, større fisk. Fisk skal være fanget på snøre og krog fra bred, ved vadning, fra båd eller flydering og skal være kroget foran gællespalte.

Der er også mulighed for, at kørestolsbrugere og gangbesværede kan deltage i konkurrencen, idet stien øst for restaurant Kystens Perle forbeholdes disse, ligesom der er mulighed for at fiske fra havnekajerne i Horsens og Snaptun.

Medekonkurrencen finder sted på et afmærket ca. 200 meter langt område ved bredden af Bygholm, dog kan handicappede deltage fra stien lige øst for Kystens Perle, der er forbeholdt disse deltagere. Konkurrencen løber over 3 firetimers perioder: lørdag kl. 9-13 og kl. 14-18 samt søndag kl. 9-13.

De arrangerende foreninger deltager aktivt i pleje af fiskevandet omkring Horsens, ligesom der årligt udsætninger af yngel. Foreningerne arbejder med en fortsat forbedring af sø, mose, fjord og vandløb. Overskudet af konkurrencen vil blandt andet gå til at fortsætte dette arbejde.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard