69 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

TRHM - Alaska beretning 2003 
Søndag d. 13 juli 2003 - af  Lars Aagaard  Læst 1208 gange.
Så kom den endelig! - Vi er mange som har ventet med længsel på Henrik TRHM Møller´s Alaska beretning 2003.

Dette års beretning overgår faktisk sidste års beretning! - både hvad angår antal sider, og ikke mindst store voldsomme KONGELAKS-FIGHTS!!!

GLÆD JER

Beretningen ligger i pdf-format, i to udgaver:

Skærmversion fylder 0,7 mb.

Printversion fylder 2,7 mb.

Lille udpluk fra side 1...

Det er ikke altid livet går lige som man planlægger. Intet er mere forudsigeligt, end at morgendagen ikke bliver som vi havde planlagt den ;-) og, er det ikke lige netop dét, der gør det hele så herligt!..

Efter sidste års tur til Alaska stod én ting helt og aldeles sikkert i sol, måne og stjerne. Jeg MÅTTE tilbage. Tilbage og prøve kræfter med kongen. Prøve de hidsige udløb, de hårde fights, de nervepirrende landinger, de store øjeblikke der for evigt vil være mejslet fast i både min underbevidsthed og leve i mine tanker. Jeg måtte tilbage og dyste med KONGELAKSEN!

Som altid når der skal planlægges, og nu havde jeg haft et helt år at gøre det i, så går det som det plejer. Der kommer alt mulig andet i vejen og spolerer mine nok så tilrettelagte skumle hensigter.

Tiden oppe ved Lake Creeks breder sidste år, blev blandt andet brugt til at fundere over hvordan tilværelsen skulle forme sig i fremtiden. Det resulterede i at jeg gik hen og blev selvstændig da jeg kom hjem, og for lige at gøre det hele lidt mere besværligt så valgte jeg også at købe nyt hus. Ikke bare sådan et færdigt et, men det der i fagsproget (jeg er jo ejendomsmægler) hedder et RIGTIGT håndværkertilbud. såååååååå.. Planlægningen røg sig en lille tur.

Men, hvad man ikke kan udføre i praksis, kan man jo så udføre i tankerne. Og tro mig, ofte har mine tanker vandret til floden og næste års taktik for hvordan det skulle lykkes mig at trække mig en smule mere sejrrigt ud af mine dueller med kongen.

Her mindre end en uge til afgang sidder jeg så og kan for første gang i over 2 måneder drikke en kop kaffe i en rigtig stue uden at være omgivet af flyttekasser og sidde på gulvet. Det er tid til at finde stumperne frem. Regnen pisker mod mine malinghungrende vinduer, men det gør lige nøjagtig ikke en disse. Om 6 dage står jeg igen i Kastrup lufthavn med kurs mod Anchorage/Alaska og så kan hus og det danske sommervejr få lov at passe sig selv. I ugens løb håber jeg, der bliver tid til en lille shoppingtur hos den lokale grejforsyning, hvis ikke, ja så .nøjes. jeg med Mountain Vieuw Sport . over there på den anden side af andedammen.

I denne så moderne tidsalder er det også blevet til lidt korrespondance med nogle af de amerikanske gutter, vi mødte derovre sidste år. Alabama har meldt sin ankomst, og vil vist sågar stille en truck til rådighed, når vi skal proviantere inden afgangen med vandflyveren ud til campingpladsen. Og kender jeg Alabama ret, så bliver det ikke en Toyota Hi-ace han kommer anstigende i!!..

Holdet i år bliver en næsten tro kopi af sidste år. Mikkel, Boing, Frede, Erik, Bo, undertegnede og så en ny mand der i år tager kampen op, nemlig Jan Barslund. Campen er blevet beriget med nye telte og en smule ekstra grej er der sædvanen tro også blevet investeret i. Af fluer har fluestikket da også beriget mig med et par nye eksemplarer. Blandt andet har jeg meget stor tiltro til .Uldsokken. bundet på de notorisk berømte Gamakatsu Octapus kroge i str 05.

Læs meget meget mere HER


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard