55 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Østersøområdet bliver lystfiskerrejsemål på lige fod med Norge, Island og Canada 
Mandag d. 21 december 2015 - af  Erik Egvad Petersen  Læst 862 gange.
Grønt lys for ambitiøst turismeprojekt med fokus på udvikling af det vestlige Østersø-område

Om projektet:
Der er nu givet grønt lys for det største Østersøsamarbejde om turismeudvikling i mange år. Projektet REACT blev onsdag d. 16. december 2015 godkendt af Interreg-udvalget under Interreg 5A programmet med opstart den 1. januar til 2016 for en projektperiode på tre år. Naturturisme I/S er udpeget som leadpartner for projektet og vil sammen med 5 andre danske og 7 tyske partnere skabe ”Nordens bedste resort for moderne aktiv kystferie”. Projektet vil være det hidtil mest visionære dansk-tyske samarbejdsprojekt i mange år, og forventningerne til projektet er derfor store.
I fællesskab vil partnerkredsen fremhæve og styrke den indre Østersøs styrkeposition indenfor aktiv turisme. Ved at gå sammen opnås en større gennemslagskraft på markedet for aktiv turisme, partnerne lærer af hinanden, udvikler sig sammen og løfter i fællesskab kvalitet og markedsføring på et nyt marked, samtidig med at det samlede kundegrundlag udvides.
Partnerkredsen vil med REACT arbejde for at sætte hele østersøområdet på verdenskortet for aktiv turisme – og især indenfor de fem udvalgte temaer vandring, cykel, lystfiskeri, vandsport og strandliv – og blive endnu bedre og skarpere til at tiltrække de aktive turister ved at have de kvalitetsfaciliteter- og produkter, som de aktive turister efterspørger.

Destination Sønderjylland er en af de 5 danske partner og kommer bl.a. til at være ansvarlig for den arbejdspakke, der omhandler lystfiskeri. ”Naturen er den vigtigste årsag til at vores udenlandske gæster vælger Danmark som rejsemål, men der har ikke været fokus nok på, hvordan vi får omsat dette rent kommercielt. Det håber vi, at vi kan rette op på med dette projekt” siger direktør for Destination Sønderjylland Karsten Justesen i en pressemeddelelse og fortsætter. ”Vi har et lystfiskeri i verdensklasse langs vores kyster, vandløb og søer, og moderne turister er klar til at bruge mange penge på at udleve deres fritidsinteresser. Derfor handler det om at gøre disse oplevelser nemt tilgængelige for gæsterne samt at få skabt de bedste forudsætninger for at gæsterne kan få en god oplevelse. Så kan østersøområdet blive et lystfiskerrejsemål på lige fod med Norge, Island eller Canada.

Erik Egvad Petersen – Jeg er derude….

se linket HER


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard