35 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25618 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Svar på tiltale! 
Mandag d. 11 februar 2002 - af  Skipper på Rosita  Læst 881 gange.
Som talsmand for de tre skibe der som noget nyt, tilbyder busture til Øresund for jyder og fynboer, på buleture i Øresund, er jeg nødt til at tage til genmæle overfor det indlæg indsendt man. 11 feb. –02 under overskriften ” JA!! HVOR ER TORSKEN ???.

Torben er blevet slemt skuffet på en tur d. 9/2 –02, fra Helsingør med eet af vore skibe. Det er kedeligt at Torben havde en dårlig tur men jeg må for en god ordens skyld påpege et par ting for at forstå problematikken ved dette fiskeri.

For det første er antallet af fangede fisk ikke korrekt, for det andet blev der på det skib den utilfredse lystfisker deltog på, fanget fisk på op til 7,5 kg. Det er almindeligt kendt at man på bulefiskeri ikke fanger mange fisk, ja man kan sågar risikere at man overhovedet ikke fanger fisk.

Torben anførte også, at der ikke var fanget nogle målere på de tre skibe, og det er også rigtigt at vi på de fire ture vi har gennemført på hele vinteren ikke har fået målere ombord endnu, så hvis vi sammenligner dette faktum med et andet faktum, nemlig at Bonito og Nadia har sejlet så godt som hver dag siden før nytår, 30 til 40 afgange, så vil man selv ved brug af den lille tabel se at der er et misforhold der, mon ikke de omtalte skibe har haft fire eller flere afgange som 0 målerture ?

Man må desuden tage i betragtning at de fire første på topscorerlisten svinger fra ca. 120 målere til for nr. fire`s vedkommende ca. 29 målere, og når man ,som Torben også kunne se, ligger mellem 25 og 40 skibe og småbåde på de gode pladser, burde der jo fanges mange flere store torsk, hvis det var så nemt.

Mange turbåde i Helsingør sejler ikke buleture fordi det er et utaknemmeligt arbejde med masser af brok og meget lidt fisketid til de forventningsfulde kunder.

Tilslut vil jeg gerne tilføje at vi har aldrig lovet at vi kan skaffe samme flotte resultater som de fire absolut bedste skibe i Øresund, vi har bare lavet et godt tilbud til den almindelige lystfisker med lang transport til det spændende fiskeri på Øresund, dette er heldigvis for det meste blevet positivt modtaget af de fleste lystfiskere. Vi er stadig ved godt mod og arbejder videre mod målet (målere) så hvis kunderne også er oppe på tæerne vil man høre om os i mange år fremover i dette fiskeri.

Med venlig hilsen
Martin, Skipper på Rosita.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard