53 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25604 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Vi vender stærkt tilbage 
Mandag d. 25 august 2014 - af  Henrik Bønnelykke  Læst 1230 gange.
Karup Å Konkurrencen 2014.

Dannebro er strøjet, scenen fjernet og ølteltet pakket sammen. Ronnies mobile Grejbiks er returneret til Trige og Hancocks sørgelige rester er tilbage på bryggeriet.
Hele konkurrenceområdet er nu fri for ethvert spor af det forhøjede aktivitet niveau.

Det er tid til en puster.

Karup Å Konkurrencen 2014 vil blive husket for flere ting, men det var i særdeleshed en enkelt lystfisker, der fik den afgørende rolle.
Året 2014 vil blive husket som året, hvor Mogens Styhr trådte ind på scenen, som en anden erhvervsfisker, med en fiskekasse med 3 fine havørreder på 4,1, 5,2 og 5,48 kg., alle taget på 2 timers fiskeri omkring midnat, mellem lørdag og søndag.
Det er sket før, at en enkelt lystfisker har fanget 3 havørreder, og det var der faktisk også andre der gjorde i 2014, men Mogens satte bare trumf på.
På det tidspunkt Mogens ankom til indvejningen, sad enkelte lystfiskere i ølteltet og nød morgenkaffen og lidt morgenbrød. Jeg havde talt med et par stykker af dem, og de havde klaget over manglen på fisk i åen. Mogens lukkede munden på dem, og de stod tilbage og lignede mest et stort spørgsmålstegn, men også med anerkendende bemærkninger og beundring.
Dejligt at se at andres glæde kan deles.

Det var første gang det nye konkurrencehold skulle afvikle konkurrencen, og der har da også været nogle småfejl undervejs, men succesen kan der ikke rokkes ved.
En tangering af rekorden fra 2010 er en realitet, og de 42 havørreder på indvejningsbordet, viser bare at Karup Å, trods manglende nedbør og ørkentemperature i flere måneder, forbliver en del af verdenseliten.

Men, Karup Å Konkurrencen kunne ikke afvikles, hvis ikke alle foreninger og Lodsejere stillede deres jord og fiskevand til rådighed. De frivillige hjælpere, der har støttet op og ydet deres til konkurrencen, skal også have en kæmpe tak.
Ingen nævnt, - ingen glemt.

Det ligger ligesom i luften, at en konkurrence er et spørgsmål om at vinde. Her kan Karup Å Konkurrencen ikke takke alle sponsorer nok. Grejbiksen i Trige var atter hovedsponsor, Seatrout i Herning viste også fantastisk gavmildhed, og både PH-Grej og JAFI fra Viborg, samt Veevus og Bent A/S, var med til at fylde præmielisten.
Der skal også lyde en stor tak til Arla og Menu´ Kaffe for deres støtte til konkurrencen, en støtte som i sidste ende havner som grus i Karup Å.
Gunnar leverede igen i år en fantastisk velsmagende pattegris, og Whisky holdet, trodsede modvind og høje bølger på Karup Å, for at bringe Karup Å Whiskyen sikkert i havn ved Hagebro. Et godt tiltag, der på alle måder bringer smilene frem.

En enkelt person skal dog nævnes, en Lodsejer, der kontaktede konkurrenceudvalget i foråret, med en gave vi ikke kunne sige nej til.
Paul T. Jensen, stillede sit sommerhus ved Karup å, med tilhørende 1,3 km. fiskevand, til rådighed for konkurrencen. En fantastisk gestus, som Paul skal have stor tak for.

Til sidst vil jeg på Konkurrenceudvalget vegne, gerne sige tak til alle deltagere, - de deltagere der er med til at lave en normal weekend i august, om til en fest og om til den største begivenhed ved Karup Å. Jeres støtte havner i sidste ende også i Karup Å, til glæde for hovedpersonen i hele konkurrencen.

Med disse ord, så håber vi i konkurrenceudvalget, at vi ses i weekenden d. 14. – 16. august 2015, til femtende udgave af Karup Å konkurrencen. Vi vil gøre alt for at gentage succesen.

Konkurrenceudvalget.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard