53 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

kilde :Http://karupaa.com
Karup Å konkurrence -store præmier 
Søndag d. 3 august 2014 - af  Henrik Bønnelykke  Læst 716 gange.
´´Fra udspring til udløb´´

Under dette motto afholder Karup Å Sammenslutningen for 14 år i træk, den store fiskekonkurrence, som bliver afviklet i stort set hele Karup Å. Sidste år blev endnu en kæmpe succes og det blev den takket være et fantastisk samarbejde mellem lodsejere, naboer til Trevad Ørredpark, sponsorer, kortsalgssteder, deltagere og medlemmer i Karup Å Sammenslutningen.

Kunne du tænke dig at være med i konkurrencen, ja så kan vi kun opfordre dig til at sætte i kalenderen ud for weekenden 15.-17. august 2014, hvor Karup Å Sammenslutningen igen arrangerer en ny stor konkurrence, som også denne gang giver adgang til det meste af Karup Å. Her får du altså virkelig chancen for at prøve noget af dette pragtfulde og legendariske fiskevand du normalt ikke har mulighed for at fiske i. Mød op og vær med til at gøre konkurrencen 2014 til en ligeså stor succes som i 2013.

Se videoteaser længere nede under "Læs mere".

Præmielisten til konkurrencen står også mål med fiskevandet, med en hovedgevinst, som er skænket af Grejbiksen, Scierra og Karup Å Sammenslutningen
Prismæssigt ønsker vi igen at gøre det så attraktivt som muligt, for at alle kan være med. Derfor kommer du kun til at betale stort set det samme, som dagkortprisen for at deltage. Prisen for at deltage er kun 250 kroner. Det drejer sig, som datoerne antyder, om to døgns fiskeri.
Der er mange gode grunde til at deltage. Spændende fiskevand, flotte præmier, hyggeligt samvær med andre lystfiskere og så er du samtidig med til at støtte fremtidens opdræt af havørreder.

Sidste års vinder Niels Iversen, Gadbjerg, fangede sin havørred på 5,25 kg og 77 cm. Fisken blev taget på konkurrencens anden dag på spin. Vinderfisken og fangeren ses på dette års indbydelse.

Hovedkvarteret for konkurrencen bliver igen i år Trevad Ørredpark, hvor der også vil være en del aktiviteter, medens konkurrencen foregår. Her bliver der indvejning på forskellige tidspunkter, mulighed for at købe mad og for at hygge sig og samle kræfter til den næste tørn ved åen.

Download girokort og hold dig opdateret på se linket HER

Det er vigtig at deltagerbeviset købes senest en uge før konkurrencen, da kassereren kan ikke garantere at alle indbetalinger, der foretages i ugen op til konkurrencen, kan registreres.
Det er dog muligt at købe deltagerbevis i Trevad på konkurrence dagen.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard