90 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25618 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

LOPPEMARKED KUN MED FISKEGREJ 
Søndag d. 4 maj 2014 - af  Carsten Faber  Læst 1433 gange.
FISKEGREJSLOPPEMARKED KØBENHAVN 14. JUNI.
I skrivende stund har vi stor opbakning fra div. stadelejere, og der forventes et kæmpe udvalg af brugt grej til gode priser. PT har vi solgt godt 70 meter borde, hvilket vil sige 70 meter spækket med fiskegrej af alskens slags. Så er man på udkig efter lidt billigt grej,,, og hvem er ikke det?,,, så kom forbi, og besøg vores loppemarked. DGK Dansk Grejsamler Klub har naturligvis også en stand, hvor interesserede kan høre om klubben og vores aktiviteter, og skulle man have interesse for det, kan vi naturligvis melde folk ind i klubben på stedet. Se evt. mere om klubben på: se linket HER Vi tilbyder også vurdering af dit gamle grej, så har du evt. bedstefars eller måske oldemors grej liggende, og kunne tænke dig en vurdering, så kig forbi vores stand, der vil være tydeligt mærket Dansk Grejsamle Klub, vi tager naturligvis også lidt sjove danske grejer med, bla. en del tungrej fra den danske tunfiskeræra. Tæt ved vores stand, vil Fiske Avisen også være at træffe, hvor man får muligheden for at møde, en del af Danmarks bedste lystfiskerskribenter.
Vil man selv have en stand på loppemarkedet, så bare kontakt Peter Jacobsen, vores kasserer på 26 57 48 53 eller skues.denmark@gmail.com , så kan du/i booke et bord eller flere. Vi har borde på 1,5 og 2 meter, og de koster den fyrstelige sum af 100 kroner pr. meter bord. Denne pris skulle være overkommelig for alle. Alle er velkomne som stadelejere, bare det kun er fiskegrejer, eller tilhørende sager der sælges.
Vi har holdt en del af disse loppemarkeder før, dog aldrig i KBH, og selvom vi i klubben mest interessere os for det gamle grej, så vil langt det meste på bordene være brugsgrej, normalen er ca. 80 % brugsgrej, og de resterende 20 % gamle grejer, eller andet til faget hørende.
Entreen kommer til at koste 20 kroner for voksne 18 år og opefter, hvorimod vores unge lystfiskere eller medbesøgende på 17 år og under kommer gratis ind. Stedet er Bellahøjhallerne,, Bellahøjvej 1,, 2700 Brønshøj. Der er gratis parkering på hele Bellahøjvej, og ligeledes gratis parkering på den store parkeringsplads til venstre for hallerne. Selve loppemarkedet vil være åbent for besøgende fra kl. 10.00 – 16.00.
Ønskes der mere information, så kontakt gerne undertegnede på 20 43 91 43 eller dr.faber@tdcadsl.dk
Da vi ønsker et så godt besøgt marked som muligt, så del gerne informationen med dine fiskekammerater, og evt. i din fiskeklub. En plakat omkring træffet kan downloades på vores hjemmeside se linket HER
Mvh og velmødt
Carsten Faber
Formand Dansk Grejsamler Klub.
Dr.faber@tdcadsl.dk
Tlf. 20 43 91 43


Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard