32 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25610 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

kilde :Hadsten Lystfiskeriforening
KROG FLERE - MIST FÆRRE - FANG FLERE 
Tirsdag d. 15 april 2014 - af  Steen Lindkvist Nielsen  Læst 915 gange.
Til Hadsten Lystfiskeriforenings næste arrangement får vi besøg af Jens Bursell, som ”hands on” vil lære os at lande flere havørreder.

Danske kystfiskere mister halvdelen af deres hug både på spin og flue - et problem, der kan løses ved at fiske med L-rigs eller release-takler. Sådan lyder det fra Fisk & Fris chefredaktør Jens Bursell, som mandag den 28. april kl. 19.00 holder foredrag og workshop i Kulturhuset Sløjfen i Hadsten.

Med en serie nye teknikker, der nedsætter antallet af mistede fisk fra 40-60% til 5-15 %, vil selv de dygtigste kystfiskere få et helt nyt es på hånden. De banebrydende nye kystmetoder, som dramatisk øger din fangstrate både på blink, wobler og flue, vil kunne revolutionere dit havørredfiskeri, hvis du har den energi, tålmodighed og fisketekniske kunnen, som det kræver,

Hadsten Lystfiskeriforening har derfor bedt Jens komme og undervise os i, hvordan vi kan udnytte disse teknikker samt hvordan vi gør i praksis. Aftenen er delt i to dele: først kridter Jens Bursell banen op med et veloplagt foredrag, hvor han fortæller om sit fiskeri og de nye teknikker han har udviklet. Han viser på storskærmen hvordan han binder L-rigs og release-takler, så alle kan følge med i samtlige detaljer. Herefter afholdes der workshop, hvor deltagerne selv skal binde de supereffektive nye takler til havørredfiskeri, under kyndig vejledning af Jens. Du får stillet materiale til rådighed og man sidder ved 8 mands borde.

Som en del af prisen for denne aften modtager deltagerne alle materialer til et blink-release-takel - inklusiv en specialmalet Snurrebasse eller Bornholmerpil fra OGP - samt en lækker kystrørflue fra Fishmadman.com plus materialer til et L-rig. Alt dette for kun kr. 200, hvilket næsten svarer til værdien af det grej, du får med hjem.

Billetter til arrangementet købes via favrskovbilletten.dk - se linket HER, og der er kun 80 pladser til denne aften, så lad være med at vente for længe.

Du vil desuden kunne købe signerede eksemplarer af Jens Bursell og Rasmus Ovesens bog ´´Havørred - refleksioner på kysten´´ til 299 kroner. I denne bog kan du læse alt, hvad der er værd at vide om de nye takler til kystfiskeri. Man vil også kunne købe løse specialmalede blink og kystrørfluer til hhv. 50 og 30 kroner.

I efteråret havde Go-Fishing en uvildig testfisker ude at teste landingsraten på de nye kystrørfluer fra fishmadman.com, der er specielt optimeret til brug med L-rigs. Ud af 52 kontakter landede han de 51 på L-rigget, hvilket giver en landingsrate på 98%. Dette er en helt usædvanlig høj landingsrate, og Go-Fishing slutter deres nyhedsbrev fra januar af med kommentaren: ´´Det er overbevisende resultat, som ikke kunne være opnået med klassiske krogfluer´´.

Ækvatorsport har også haft en mand ude at teste systemet – det gav 43 ud af 46 kontakter og en landingsfrekvens på 93%. ”Min gennemsnitlige fangst på kuldslåede vinterfisk er gået fra 3,6 til 7,2 fisk pr tur efter jeg er skiftet til L-rig – og der er ingen tvivl om, at rørflue med L-rig kroger langt bedre end de traditionelle kystkrogfluer”, fortæller fiskeguide og kursusleder Thomas Matzen fra Ækvator Sport.

Tid: mandag 28. april 2014 kl. 19.00
Sted: Café Sløjfen, Evald Tangs Allé 45, Hadsten
Pris 200,- kr
Billetter kun i forsalg på favrskovbilletten.dk - se linket HER

Vel mødt

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard