57 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25604 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

To fluer med et smæk 
Mandag d. 3 marts 2014 - af  Jan Møller Jensen  Læst 771 gange.
Kære lystfisker, er du kæk? Så kan du nu slå TO fluer med et smæk, og få masser af knæk & bræk!
Nu går vi igen lysere tider i møde – og det endda på flere måder! Den første er, at dagene bliver længere og mørket aftager, men som lystfisker går du også lyse tider i møde – med muligheden for at være medlem af to lystfiskerforeninger, og endda til reduceret pris.
Det er de to veletablerede og traditionsrige lystfiskerforeninger, Aulum Haderup Sportsfiskerforening og Herning Sportsfiskerforening, som har indledt et banebrydende samarbejde fra 2014. Fra årsskiftet kan du ved et medlemskab af begge foreninger, få reduceret kontingentet på den ene forening med 50 %!
En midt-vestjysk helhedsløsning kalder vi det. Dette vil tilgodese enhver lystfisker med hang til fiskeri efter bl.a. store blanke forårslaks, sommerlaks og grilse, stærke og vægtige havørreder samt tunge gedder. Dette unikke tilbud, vil give dig mulighed for at fiske ved 120 km. noget af Europas bedste fiskevand. Ja, vi kan lige så godt røbe prisen nu: Et dobbelt medlemskab af de to foreninger vil koste dig 1800,- kr. om året, og DET er DÆLEME billigt! Hvis du ikke synes, det lyder attraktivt, spørger vi:
Hvad kan du ellers få for 1800 kr?
2 – 3 tanke benzin til en familievogn, eller
2 – 3 flasker god whisky, eller
Et billigt laksehjul eller en ½ tohånds fluestang, eller
Halvårlig tv-licens, eller
En forret hos Restaurant Noma, eller
To plastfylninger på dine tænder, eller
50 pakker cigaretter, eller
10 cykeldæk – som du endda selv skal sætte på J
HSF og A-HSF, byder ind med følgende:
Lakse- og havørredfiskeri i Skjern å, Vorgod å og Storå. Klassiske steder ved Skjern å som Sdr. Felding, Skarrild og Hesselvig og ved Vorgod å omkring Nr. Vium kirke og Gåsdal ved Troldhede. Ved Storåen er der spændende fiskeri omkring Hodsager
Havørredfiskeri i Karup å ved bl.a. Hagebro, Vormstrup, Sdr. Resen, Overtorp, Nedertorp, ved Karup by og Ålykke samt ved Hessellund
Havørredfiskeri på de bedste strækninger ved Haderis å
Pürchfiskeri efter stalling og bækørreder i Fjederholt å, Rind å, Karstoft å og Storå samt fiskeri fra foreningsbåd efter gedder og aborrer i Sunds sø.
Fiskevand i områder med mange åer, som fletter sig ind i landskaber af bakkeøer og tunneldale, med deres naturlige og snoede løb, der kan dække enhver lystfiskers behov for et spændende fiskeri efter laks/havørred eller ørred, stalling og gedde.
Deltagelse i diverse arrangementer i to foreninger, bl.a. junior klub, oldboys klub, konkurrencer, gratis klubaftner i vinterhalvåret i eget klubhus mv.
Dette tilbud gives til gamle såvel som nye medlemmer.
VI GLÆDER OS TIL OGSÅ AT SE DIG TAGE IMOD DETTE HELT UNIKKE TILBUD!
INTERESSERET så send en mail kasserer@herning-sportsfiskerforening.dk eller en sms til 40152966.
De bedste hilsner og KNÆK og BRÆK
HSF & A-HSF

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard