108 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25608 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Premierefiskeri Karlstrup Kalkgrav søndag 5 maj 2013 
Lørdag d. 27 april 2013 - af  Mogens Hansen  Læst 704 gange.
Premierefiskeri i Karlstrup Kalkgrav. Stadig mulighed for Medlemskab 2013 af Solrød Sportsfiskerklub ”Regnbuen” for de hurtige så du kan deltage i premieren søndag den 5 maj.

Premierefiskeriet er udelukkende for medlemmer og der er fine præmier på dagen.
DU kan hvis du er hurtig stadig nå at blive medlem og deltage i premieren.
Solrød Sportsfiskerklub ”Regnbuen” har fiskeretten i måske Danmarks bedste P&T sø Karlstrup Kalkgrav og det er nu muligt at blive medlem af klubben efter flere år tidligere med venteliste idet vi iflg. vor kontrakt med Naturstyrelsen kun må være 250 medlemmer der fisker i Karlstrup Kalkgrav.
Dette skyldes nok den økonomiske krise o.l. som har betydet at flere medlemmer ikke har fornyet medlemsskabet for 2013.( vi ikke har sat kontingentet op i mere end 10 år.)
Begrænsningen i medlemstal skyldes biologernes vurdering af hvilket fisketryk Kalkgraven kan bære.
Vi udsætter både regnbueørred- bækørred-kildeørred –brødding og flere forskellige andre ørreder i søen og som medlem må du fiske hver dag året rundt i isfri perioder bortset fra 2 ugers fredning( en uge sidst i april) forud for den off. Premiere konkurrence første søndag i maj (og 1 uge sidst i august) forud for klubmesterskabet altid første søndag i september.
Både” Fisk og FRI” og ”Fiskefeber” m.fl. har betegnet fiskeriet i Kalkgraven som noget af det bedste P&T fiske- vand i Danmark-dette skyldes ikke mindst de flotte fuldfinnede fisk vi normalt har her- idet vi kun udsætter fisk 4 gange om året-og det klare vand-hvorfor fiskeriet i perioder kan være meget udfordrende.
Der må udelukkende fiskes med kunstagn i søen (blink og spinner max.15 gr.) samt flue. Al brug af Power bait og anden agn med duftstoffer og naturlig agn er helt forbudt.
Medlemsskabet for 2013 koster kr. 950,00 incl. medlemskab af Danmarks Sportsfiskerforbund-samt et engangsindskud på kr. 400,00.
Hvis du er medlem af andre foreninger under forbundet får du ca. 350,00 retur herfra til efteråret idet man kun skal være medlem af DSF en gang-og medlemsskabet omfatter også10 numre af Sportsfiskeren hvert år.
Karlstrup Kalkgrav ligger lige ved Sydmotorvejen ved afkørsel 30-31 tæt på København så denne er let at komme til.
Udover fiskerettten i Kalkgraven afholder klubben andre aktiviteter-bl.a. havfisketure og fluebinding i vinterhalvåret samt andre ture for medlemmerne.
Man kan også købe dagkort til Kalkgraven for kr. 130 pr.dag men da der kun sælges et begrænset antal dagligt kan du komme ud for ikke at kunne få disse i de populære perioder.
Måske kunne et medlemskab være interessant for dig.
ER du interesseret i yderligere informationer kan du bl.a. besøge klubbens hjemmeside se linket HER eller vedr. medlemskab kontakte klubbens kasserer Gunnar Plambeck på tlf. 56-141961 (bedst 17-18,00) . Hvis du er intereresseret i yderligere oplysninger om fiskeriet og medlemskab kan jeg også kontaktes på 43-610156.
Fiskeri i Kalkgraven uden medlemskab og gyldigt dagkort politianmeldes og klubben har et stort antal kontrollører der holder øje med fiskeriet.


Solrød Sportsfiskerklub ”Regnbuen”
Mogens Hansen-formand.




<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard