37 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Havøysund - optimalt udgangspunkt for fiskeferien 
Tirsdag d. 12 februar 2013 - af  Casper  Læst 1043 gange.
Ta´ med Peter og Nils Fra Jan & Bo fra d. 21-28 august 2013

Farvandet huser Norges tætteste bestand af helleflynder, torsk og havkat, og man kan næsten altid komme ud og fiske uanset vindretning.

Utallige fine fiskepladser ligger i læ af øerne omkring Havøysund hvor man undgår anstrengende bølger fra storhavet. I de robuste både, når man hurtigt til Nordkap eller talrige grunde ude i Norskehavet. 2009 var første sæson med... sportsfisketurister i Havøysund og her er stadig fyldt med jomfruelige fiske pladser.

Resultatet for NGF, første og anden sæson i 2010/2011 har været fantastisk godt.

Særligt mængden af fisk har været enestående, men også antallet af trofæfisk - især helleflyndere - har været flot. Den største stangfangede flynder fra området i 2010 var 165 kg (dog ikke fra vores båd).

Claudines Gjestehus - plads og komfort

Vi bor i ´´Claudines Gjestehus´´ hus, som ligger centralt i den lille by Havøysund. Supermarkedet, hotellet med pub og restaurant, kortautomat, cafeen/grillen, benzinstationen og ikke mindst vores både ligger ganske tæt på os.

Huset ligger ud til havnen med udsigt over havn, by og fjeld. Bådene, indendørs renserum, fryserum og tørreplads til beklædning ligger på kajen foran huset.

Vi bor i 4 lejligheder - én pr. båd. Hver lejlighed er 70-100 m2, og der er også plads til, at to bådhold kan invitere hinanden på middag. De hyggelige lejligheder er indrettet med 2-3 soverum, toilet og bad, moderne køkken med opvaskemaskine mm. samt hyggelig stue med internet, computer og TV/DVD

Bådene - de sikreste og bedste.

Vi fisker (normalt 4 mand) fra 23,5 fod / 7,3m ´´Arronet´´ forsynet med 135 hk Honda firetaktsmotor og mængder af elektronik og udstyr. Båd og motor er de sikreste og bedste du kan leje i Norge. Det er en påstand, som forpligter - men vi lever op til det. Blandt andet er de forsynet med GPS tracker og radar. Guiden holder kontakt med bådholdene omkring søsikkerhed og fiskeri. Ingen behøver ikke at sejle alene, hvis du ikke er tryg ved det og alle kan få tips eller guidning til fiskeriet.



Service og erfaring

Vi er et lille firma med stor erfaring og en brændende interesse for at give jer en vellykket fiskerejse. Vi satser på kvalitet frem for kvantitet. Den danske guide er til rådighed for relativt få gæster.

Trofæjageren og ´´lystfiskeren´´ er lige velkomne. Vi kan give de skrappeste fiskere kvalificeret guidning - guiderne brænder selv for fiskeriet og har stor erfaring. Men vi tager også ønsker som omhandler andet end fisk seriøst. Der er flere muligheder ved Havøysund. Som feks. Nordkap fra søsiden / Nordeuropas største fuglefjeld / festaften på hotellet / restaurant Artic Wiev 500 m over havet / kæmpekrabbe- eller rensdyrmiddag / bil udflugt eller måske bare en hviledag...



Tag med Jan og Bo´s lystfiskershop

Jan og Bo´s Lystfiskershop har booket 4 både i perioden Den 21. aug. til 28. aug. Peter fra shoppen er tur leder og vil være med hele vejen. Ønsker man at forlænge turen og køre selv mødes man i Havøysund er andre muligheder, Prisen er kr. 8450,00 incl. flybillet med 2 x Bage a 20 kg. Benzin til bådene og forplejning er eksklusiv.


Ring til Peter fra Jan & Bo Helsingør på 49 26 26 94 eller Nils fra Jan & Bo Hillerød 48 26 01 02 for mere info og bookning

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard