50 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

kilde :http://www.saebyavis.dk/2013/01/11/premieren-n%c3%a6rmer-sig-for-s%c3%a6by-sportsfisker-klub/
Genetablering af fiske klub og premierer.. 
Fredag d. 11 januar 2013 - af  Jesper Christensen  Læst 1051 gange.
Onsdag den 16. januar går fiskeriet som bekendt ind i bl.a. Sæby Å. ”Det skal fejres med maner. Vi er altid nogen, som vælger at starte til midnat, hvilket ikke bliver en undtagelse i år, og så skal det fejres, at der igen er en fiskeklub i Sæby. Ligeledes skal vi have taget vores nye klubhus i brug, som er i roklubbens lokaler på havnen.

Der er spisning i de nye klublokale den 16. januar kl. 12.00, og dagens menu er luksus Stjerneskud fra Klostergydens Fisk. Senest tilmelding mandag 14. januar kl. 14.00 hos JC Fiskegrej.
For at få styr på hvor mange, som ønsker at spise med er tilmelding nødvendig. Pris kun kr. 70,-. Der er sponsor på en øl/vand eller et glas hvidvin til de fremmødte. Håber på rigtig mange deltagere” siger Jesper, fra JC Fiskegrej.

Bestyrelsen i Sæby Sportfisker Klub er også på plads, så den nye klub er klar til sæsonen 2013. Det er en spændende tid vi går i møde, med rigtig mange udfordringer, og nu er der også sat titler på bestyrelsen i den genopstået sportfiskerklub i Sæby.

Bestyrelsen består af: Formand Kim Trolle Vadum, næstformand Peter Trudslev, bestyrelsesmedlemmer Senad Kusdic og Lasse Israelsson og kasserer Ralf Steinmeier.

Til alle dem som ønsker at være medlem af klubben, opfordre Jesper til, at de enten henvende sig i butikken og indbetale kontingent for 2013, som er følgende:
Senior kr. 700,-, Junior kr. 350,- og Familier kr. 950,-.

Beløbet kan også indsættes på konto i Nordjyske Bank Reg. 7420 konto 1126922, hvor navn, adresse og cpr nummer bedes opgivet. Ved familie medlemskab skal alle navne og cpr numre opgives.

Han vil naturligvis opfordre til, at alle indmelder sig og betaler så hurtigt som muligt. Efter sæson starten den 16. januar vil der, udover kontingent bliver opkrævet et indmeldelsesgebyr på hhv. Senior kr 150,- / Junior kr 50,- og familie kr. 150,- .

Evt. spørgsmål så ring til butikken, og ønsker du klubbens vedtægter, så send mail til Jesper Christensen på: jc@jcfisk.dk

Sådan lød det i 2012, da Sæby Sportfisker Klub blev en realitet:
Så er det en realitet at Sæby får sin lystfiskerklub tilbage, efter sammenlægningen i 2008 med Frederikshavn Lystfiskerforening.

Medlemmerne blev enige om at dele foreningerne igen på en ekstra ordinær generalforsamling i 2012. Da foreningerne blev lagt sammen, kom Sæby foreningen med en posen penge på godt kr. 75.000,-, samt nogle aktier i Spar Nord for godt kr. 12.000,-.

Ligeledes blev klublokalet i Sæby nedlagt, hvor alle materialer blev samlet i klublokalet i Fr.havn. Siden den tid har det været svært at rekruttere nye unge lystfiskere i Sæby, som blandet andet er årsagen til, at der blev enighed om at dele foreningerne igen.

Man kan altid være bagklog på, hvorfor sammenlægningen ikke blev en succes, men det vil svare lidt til at lægge Brøndby og FCK sammen. Der er tale om lokalpatroisme og på den ekstra ordinær generalforsamling, var både frederikshavner og sæbynitter enig om, at føre det tilbage til det gamle igen.

Det er en meget klog beslutning, så nu mangler vi bare at få delt foreningen, hvilket bliver en opgave for den nye bestyrelse i Sæby og den siddende bestyrelse i Fr.havn, med Jens Peter Vejen som formand.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard