38 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25610 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Du kan vinde et klassisk Hardy fluehjul - en... 
Onsdag d. 14 september 2011 - af  Heinz Gerhard  Læst 845 gange.
...lækker engelsk splitcane fluestang - og meget meget mere - ved lodtrækninger dagen igennem - mellem deltagerne på weekenden store jubilæumsauktion !

Det er nemlig i den kommende weekend Dansk Grejsamler Klub fejrer sit 25 års jubilæum – ved vort store efterårs arrangement på Den Gl. Slotskro i Gram i Sønderjylland – en god halv times kørsel fra Lillebæltsbroen / Kolding området. Basis i weekenden er som vi flere gange har holdt den – men i år er der extra krydderier på arrangementet !

Lørdag 17 september
Loppemarked for lystfiskere og samlere. Du er velkommen til at slå dig ned som kræmmer, det koster ikke noget – blot skal dine effekter have relation til lystfiskeriet og vor hobby. Her er ud over samlergrej – en masse brugsgrej, kvalitetshjul og stænger, fluer, blink og alt hvad der kan friste fisk (og lystfiskere) er til at hitte – inkl. læsestof til de kolde vinteraftener.
Lørdag aften holder klubben stor jubilæumsmiddag, hvor der ses lidt tilbage på de 25 år vi har eksisteret. Mange har været med fra start – så historierne skal nok gå til ud på de små timer. Tilmelding og program kan ses på hjemmesiden se linket HER

Søndag 18 september
Er det tid for vores store efterårsauktion, hvor eftersynet starter kl. 09.00 – og auktionen kl. 10 – herefter går det løs med mere end 400 lots under hammeren. Ud over de lots der vises på hjemmesiden (auktionsgalleriet) er der en række extra numre, bl.a. nogle meget flotte graverede Ambassadeur hjul fra Pure Fishing Danmark, som ligeledes kan ses på hjemmesiden.

Dagen igennem trækkes lod på de udleverede købe-numre, hvor et meget flot gevinstbord betyder du kan blive den lykkelige ejer af bl.a. et Hardy hjul, en lækkersplitcane fluestang, nogle gode flasker med ’ildvand’ samt en lang række bøger – lidt instruktive – men overvejende ’lænestolsfiskeri’ og meget meget mere. Har man først vundet – lægges ens nr. ikke tilbage i ’hatten’ hvorfor de resterendes gevinstchancer stiger dagen igennem !

Auktionen afbrydes af frokosten kl. 12 til 13, der traditionen tro består af biksemad med spejlæg – og ca kl. 14.30 er klubben er værter for eftermiddagskaffen og lidt blødt brød.

Vi forventer auktionen er færdig kl. ca 16.00

Har Du aldrig været til DGK-træf før, så skulle du benytte lejligheden til – måske sammen med et par kammerater, at drage til det smukke sønderjylland. Gram er i sig selv en lille perle, og fiskeriet i området er i topklasse. Der må endnu fiskes dernede – så overvej at lave en kombi-tur ? Er du til sort sol, Ribe Domkirke, markslandet – pølser fra Højer, eller honningkager fra Christiansfeld – måske en smuttur ned over grænsen, så er der nok at tage sig til og kombinere – evt. som en familietur !

Både loppemarkedet og auktionen er i år ud over det sædvanlige – så kig ind – der er både godt grej, sjove historier – og en masse hyggelige mennesker, der altid er gode for en fiskesnak.

Dansk Grejsamler Klub håber at kunne byde Dig velkommen i den kommende weekend i det sønderjyske – på gensyn på Gram Slotskro d. 17-18 september ! Har Du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger – så kontakt en af nedenstående.

Husk - at kan du ikke komme, så er der mulighed for et forhåndsbud på den eller de lots du kunne tænke dig at byde på. ´Listen´ byder med på dine vegne - hvis nødvendigt op til det max. du har oplyst - men måske får du den billigere.

Se auktionskataloget og auktionsgalleriet på se linket HER

Med venlig hilsen

Heinz Gerhard
Mail: tackler@mail.dk
Tel.: 40 75 66 16

Jacob Viereck
Mail: flyfishers76@yahoo.dk


Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard