31 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Kanon konkurrence 
Søndag d. 22 maj 2011 - af  Henrik Møller  Læst 3439 gange.

Som det nok er de fleste herinde bekendt har Simon Agerholm åbnet sig en fiskesø omkring Gundsømagle.

Lørdag den 20. Maj stod et par og 80 lystfiskere klar til at dyste om en præmierække der vist må siges at ligge i den aller øverste ende af skalaen.

Undertegnede var med som kontrollant til konkurrencen og havde detsuden den store fornøjelse at lægge navn til hovedpræmien, en tur til Alaska efter kongelaks.

Jeg mødte op en smule i 8 og kunne konstatere at der var kommet folk allerede dagen inden. Et hold jyder fra området omkring Rødekro havde slået der telt op aftenen i forvejen og der var vist blevet hygget igennem :-)

Langsomt dukkede de fleste fiskere op og jeg må sige at der var en yderst dejlig hyggelig stemning omkring hele arrangementet. Selvfølgelig var det en konkurrence, men det hele blev gennemsyret af godt humør, en masse drillerier og en herlig omgang lystfiskersnak.

Simon havde fået sat fisk ud til konkurrencen. MANGE fisk.. og STORE fisk. Ud over et rumpefuld fisk i 4-5 kilos klassen var der røget 2 monsterbamser på over 10 kilo ud over fiskebilens kant.

Klokken 08.45 gik vi i gang med lodtrækning om pladserne og klokken 09.30 trykkede Simon hornet i bund på den voldsomme Skoda som tegn på at NU måtte der fiskes.

5 fiskere stod med flekset klinge i første kast!! og den første halve time bød på et bonanza fiskeri jeg aldrig har set lignende.

Derefter fald der lidt ro over løjerne, men dagen igennem blev der taget gode fisk.

Jeg havde fornøjelsen af at opleve både store glæder og store skuffelser hos deltagerne. En mistet 10 kilos gav genlyd over hele den herlige sø. Og en 10,8 kilos på land måtte desværre diskvalificeres da krogning/landing ikke var 100% efter reglerne. Det hele blev dog taget med rimelig godt humør. Ikke mindst taget i betragtning af at en sådan fisk havde indbragt kr. 10.800,- til den heldige..

På mine ture rundt fik jeg talt med de fleste og jeg har da aldrig hygget mig så meget en hel dag ved en fiskesø uden at have snøren i vandet. Tak for det til alle deltagere. Jeg stiller gerne op en anden gang som kontrollant. Simpelthen blot for hyggens skyld.

Klokken 14.00 lød truckerhornet fra Skodaen endnu engang og konkurrencen var slut.

Der skulle nu indvejes fisk. Ud over præmie til de 3 største fisk var der også præmie til den mindste fisk, samt præmie til juniorfiskerne. Folk stimlede sammen omkring grillpladsen og DK4 med Mads Hussing i hopla filmede og kommenterede ivrigt som fiskene kom frem til indvejning.

Mindste fisk viste sig at være 700 gram. Det udløste et gavekort på kr 1000,-

Juniorvinder blev en sød pige som gik hjem med en grejrygsæk inkl diverse indhold. De 2 andre juniorfiskere blev også beæret.

Efter lodtrækning om et væld af gavekort og fiskegrej kom turen til de 3 største fisk.

Jonas vandt med en fisk på 5.34 kilo og kunne liste hjem med en check på kr. 8.000,- og et stor smil på læben. 2 og 3 pladsen blev besat af fisk på lige knap 5 kilo så det var tæt i toppen.

Sluttelig deltog alle der havde fanget en fisk i lodtrækning om 1 stk tur til Alaska med undertegnede se linket HER

Lykkens gudinde ( som nu var en rask dreng ) stak hånden i bøtten og trak nr 2067 op... Der gik lige 4-5 sekunder inden 2067 reagerede. Og reaktionen var nok mere forbløffelse end glæde. Det tog Tommy Madsen nogle minutter inden det gik op for ham at han skulle til Alaska om 4 uger. Kvit og frit :-)
3 gange spurgte han Simon om det nu også var rigtigt. Men det var det. Hans fisk på knap et kilo havde været springbrættet til en Alaskatur og han og jeg kunne nu plante rumpen på en træstamme og snakke fiskeri efter kongelaks. Han kommer i øvrigt fra Rødekro. Så turen tværs over DK var vist en meget god tur :-)


Slutteligt blev der grillet og sørme om ikke de gutter der havde taget bøffer, pølser og det hele mad bød på mad så deres udsendte rapporter kunne trille mod Greve ved 17 tiden mæt og træt.

Set udefra synes jeg det var et super flot arrangement. Søen som i min optik er en af de smukkeste på sjælland dannede ramme om en herlig dag. Der var glæde, der var sorg, der var ophidselse men der var frem for alt HYGGE...

Og så går der altså stadig en + 10 kilos rundt i søen og venter på din agn!!

se linket HER

Med ærbødige hilsner

Henrik TRHM Møller

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard