64 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25612 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Ny døgnaktuel hjemmeside 
Tirsdag d. 15 marts 2011 - af  Jakob Sørensen  Læst 1417 gange.
Fangstrapporter fra i går. Og hvor står havørreden så i dag? Er vandet grumset – eller vrimler det med småfisk og krebsdyr så den sølvblanke torpedo er på jagt? Og når det så bliver aften – hvor finder jeg så lige et overnatningssted til en fornuftig pris?

Dette – og meget andet – kan de tusindvis af seriøse lystfiskere, der hvert år gæster Fyn på jagt efter havørreder, nu dagligt blive opdateret på. Det er sket efter, at HAVØRRED FYN har lanceret sin nye hjemmeside, se linket HER, hvor de absolut seneste nyheder om det aktuelle fiskeri langs de fynske kyster løber ind – ofte time for time. Dermed får lystfiskerne landets bedste muligheder for at følge efter havørreden på dens vandringer efter føde – og dermed også de bedste muligheder for at komme i infight med fisken.
Som noget helt unikt vil du fremover kunne følge med hjemme bag skærmen, når et par af de fynske fiskeguider besøger de fynske kyster. De vil via mobiltelefonen sørge for, at der kommer live-opdateringer på se linket HER.

Hjemmesiden giver også tips om grej, fluebinding, muligheder for at blokke med fiskeguider og biologer, stille spørgsmål og få kvalificerede svar, ligesom man eksempelvis også kan følge med i, hvornår medarbejderne på Fyns Laksefisk Elseminde stryger laksefiskene – og hvornår ”de små” efterfølgende er klar til udsætning. Via hjemmesiden vil man også kunne finde en række specialtilbud fra forretninger med fiske- og beklædningsudstyr, kunne booke sin helt egen fiskeguide og tilmelde sig de forskellige konkurrencer, der i løbet af året finder sted. Der findes i øvrigt flere hundrede kilometer havørredkyst langs Fyn og tilhørende øer. Derfor kan det umiddelbart være svært at vælge, hvor man skal begynde, men som en hjælp til det har HAVØRRED FYN udgivet bogen ”117 Fine Fynske Fiskepladser”. Som et supplement til den har den nye hjemmeside en elektronisk kortudgave, hvor koordinaterne indikerer, hvor de bedste fiskestrækninger findes.

se linket HER fortæller ligeledes jævnligt om de mange tiltag indenfor miljøet, som HAVØRRED FYN gennemfører – blandt andet i samarbejde med en gruppe frivillige kaldet ”Grusbanden.” De sørger for at genetablere tidligere tiders naturlige gydepladser i vandløbene mens andre arbejder med nye fiskepassagerer. Sitet er udviklet med støtte fra Fiskeri LAG Fyn og EU.

Læs mere >> 


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard