42 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8294
i dag: 0
25604 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i Laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

CUBA 28/3 TIL 7/4 ENDNU 2 PLADSER ÅBEN!!! 
Tirsdag d. 22 februar 2011 - af  Michael Ladefoged  Læst 992 gange.
CUBA, 2011


Undertegnede skal i foråret, sammen med min hustru til CUBA fra d. 28 Marts til 18 April. Og der skal naturligvis (som altid) også fiskes, jeg sætter minimum 6-8 dage af til det, hvis du/I kunne tænke dig/jer at deltage, så kontakt mig !


DER ER ENDNU 2 PLADSER ÅBEN, MED AFREJSE DK. 28-3-2011 OG HJEMREJSE 7-4-2011!!!!!!!



Jeg hjælper gerne med visumansøgning, rejseforsikring osv. Udsøgning af flybillet tur retur fra f.eks. Billund / Havanna, kan du finde på momondo.com. Priserne svinger men ligger normalt i prislejet 4.500,- til 7.000,-

Overnatningerne i Cuba foregår i Casa Paticular, svarende til B&B her i DK. men har dog hotelstandart, med Air-Con., bad, toilet, tv, telefon, måske endda køkken og nogle også med internet.
En overnatning koster typisk 30 CUC = ca. 180,- kr. Og det er altså for 2 personer!

Vi skal bruge bil for at komme rundt til de gode steder, det betyder også, at i rigtigt får set CUBA, som alm. Charter turister normalt ikke gør, i får at opleve cubanerne helt på tætteste hold og det i sig selv er hele turen værd, og jeg ved med 100% sikkerhed at i så vil komme tilbage igen til denne fantastiske Ø.

Hvis vi ikke følges derover, henter jeg jer i lufthavnen. Den første, eller måske de 2 første overnatninger (det taler vi om) har i, i Havanna, så i kan få set lidt af byen og komme jer over den lange flyvetur.

Herefter går turen til Santa-Maria ca. 350 km. (Hvor LOOP har hjemsted) mod øst i den nordlige side af øen, vi kører hele vejen langs kysten og stopper op og fisker hvor vi bliver enige om, vi kommer forbi Matanzas,Varedeo, Cartina, Caibarien og finder overnatning undervejs. Vi bliver 2 -3 dage i Santa Maria, herefter går turen til sydkysten, Cienfuegos, Trinidad de Cuba. På tilbagevejen mod Havana kører vi langs hele svinebugten, vi fisker hvor vi bliver enige om, vi tager også 2-3 dage hernede på sydkysten, hele køre turen er vel omkring på 1.500 km. På de 6-8 dage.
Ønsker du længere ophold kan du jo efter turen tage nogle ekstra overnatninger i Havana, ved havneindløbet fiskes der efter Snappers, Barracuda, Bonitos.

Billeje er som det eneste på CUBA ikke billigt, en mellemklassevogn koster typisk 70-80 CUC om dagen, hertil kommer Kaskoforsikring ca. 20 CUC, altså ca. 500-600 kr. om dagen, benzin ca. 6,- kr. Literen, men er vi 3-4 personer pr.bil eller 8 personer for 8-9 personers bil til at dele, bliver det jo så alligevel billigt.

Alt andet på CUBA er billigt. Et stort måltid mad 20-30 kr. Havana Club (rom) ca. 20,- kr. flasken, Bucanero (øl) ca. 6 kr. Cohiba cigarer 6-8 kr. Og meget andet (udover vand) behøver man ikke derovre.

Ang. grej, behøver i hvis det er fluestang en Klasse 8# i 9 fod. ( Jeg kan sammensætte grej til jer fra LOOP ) Drejer det sig om spinnestang vil en 9-10 fod med kastevægt 50-100 gr. og et kraftigt spinnehjul f.eks et PENN med kapasitet 300m. Fletline være passende. Der hører sig naturligvis mere til, men det tager jeg op med dem der ønsker at komme med.

Strandene er fantastiske og da vandet rundt om øen, er at sammenligne med Danmarks akvarie, vil det være fint at medbringe svømmefødder, dykkerbriller/snorkel, til de timer hvor man ikke gider at fiske.

Klik her under, hvis du ønsker at vide mere om fluefiskeri rejse til Cuba:

>> Læs mere på se linket HER

Her er mere info vedr. Cuba, inklusiv billeder og videoklip.

Med venlig hilsen,
Michael Ladefoged
LOOP TACKLE DESIGN

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard