55 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8290
i dag: 0
25522 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Trænger fiskeklubbens lokaler til en overhaling? 
Mandag d. 7 juni 2021 - af  Lars Aagaard  Læst 1158 gange.
Du kender sikkert scenariet: Du sidder til bestyrelsesmødet i fiskeklubben og ser dig om i rummet. Der er ærlig talt lidt beskidt, og indretningen er sparsom og kedelig. Men I vil hellere bruge tiden på de mange fiskearrangementer, som I er ved at arrangere i klubben, end på kedelige ting som rengøring og indretning. Men det er der råd for.


Med det rigtige udstyr kan rengøringen hurtigt og effektivt klares, så I kan komme videre til dét, som I i virkeligheden er der for, nemlig fiskeriet. Og med en enkel og organiseret indretning bliver både oprydning og rengøring nemmere, da der så ikke er en masse i vejen. Det kan måske virke uoverskueligt at finde rundt i junglen af rengøringsartikler og kontorudstyr, men hos AJ Produkter kan du finde det hele på samme sted.

Klar rengøringen nemt og effektivt

Der skal i virkeligheden ikke så meget til for at være godt klædt på til en hurtig og effektiv rengøring. Det kræver faktisk bare noget ordentligt rengøringsudstyr, som hjælper dig på vej og gør rengøringen til en leg. Måske ikke så sjov en leg som fisketuren, men til gengæld er det hurtigere overstået, og I kan med god samvittighed forlade klubbens lokaler og tage af sted til det næste fiskearrangement.

Hos AJ Produkter finder du alt fra de helt simple ting som papirdispensere gulvmopper, klude og rengøringsvogne til de mere avancerede muligheder som fx fejemaskiner og industristøvsugere. Alt er designet til at gøre det nemt for dig at klare rengøringen af selv store arealer uden besvær og spildtid. Især fejemaskinen er en stor hjælp til nemt at komme omkring møbler uden at skulle rykke rundt på hele indretningen.

Indretning der passer til jeres behov

Og nu vi taler om indretning, er det så overhovedet ord, der kan bruges om fiskeklubbens lokaler? Eller mangler I noget på den front? I en forening er der som regel brug for et stort mødebord med stole, noget opbevaringsplads og måske også et skrivebord eller to, afhængig af hvilken slags arbejde foreningen laver. Da en forening oftest er drevet af små midler, er indretningen måske ikke det, der står øverst på prioriteringslisten. Men det er værd at gøre lidt ud af det, så møderne kan afholdes i behagelige stole, og ting nemt kan findes frem fra skabe og reoler.

Uanset hvilke slags møbler der er brug for i lige præcis din forening, så kan du uden tvivl finde dem blandt aj kontorartikler. Her er alt fra borde, stole og skabe til værkstedsborde og reoler. Så gå på opdagelse hos AJ Produkter og find fx skabe, hvor I kan opbevare fiskestænger, og reoler hvor I kan have kasser med blink og snøre. Og fint et godt mødebord og nogle gode stole, så næste bestyrelsesmøde bliver mere behageligt.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard