67 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8290
i dag: 0
25522 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Sådan kan du slå tiden ihjel, mens du fisker 
Mandag d. 28 september 2020 - af  Lars Aagaard  Læst 2011 gange.
Dette indhold er sponsoreret

Alle fiskere har haft den oplevelse en gang imellem. Nogle gange føles det bare som om, at tiden slet ikke vil gå. Mest af alt har du måske bare lyst til, at tiden bare gik en anelse hurtigere, og måske keder du dig en smule, som du står der med dit fiskegrej. Det er du dog ikke den første, der oplever. Her kan du få nogle små tips til, hvordan du kan få tiden til at gå hurtigere, når du er ude at fiske. Det er dog ikke altid, at man vil have tiden til at gå hurtigere, da det også er en del af charmen ved at fiske, at tiden skal gå lidt i stå.

Spil på nettet

Nogle gange kan der gå flere timer, mellem der sker noget, når man er ude at fiske. Det kan mildest talt godt være kedeligt fra tid til anden. Dog skal du være klar over, at du sagtens kan gøre noget ved denne kedsomhed, hvis bare lige du er en smule kreativ. En af mulighederne, hvorpå du kan få bugt med denne kedsomhed, er ved at begynde at spille på nettet. Hvis du spiller på nettet, mens du står og fisker, vil du opleve, at tiden flyver afsted, da det bare er så interessant. Mulighederne for at spille på nettet er så mange, så det handler bare om at finde et sted, der passer til dig og dine ønsker og behov.

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, kan du da med fordel lige snuppe din
Unibet bonus, og så er du sådan set i gang. Du skal være opmærksom på, at det udelukkende skal opfattes som underholdning, og du kan ikke regne med at vinde penge, når du spiller. Du skal spille med omtanke og lade vær med at spille for flere penge, end du har råd til at miste.

Lad tankerne flyve

En lidt anderledes måde at slå tiden ihjel på er ved at lade dine tanker flyve. Vi har alle prøvet, at vi bare har ladet vores tanker flyve, og så er det faktisk ikke kun vores tanker, der flyver. Det gør tiden nemlig også. Når man er ude i naturen, så er det relativt nemt at få tænkt nogle ting igennem fra sit liv, og det kan være ganske sundt. Du kan derfor med fordel forsøge at lade dine tanker flyve og se, hvor de tager dig hen. Det er helt forskelligt fra person til person, men rigtig mange mennesker har dette behov for at komme mere i kontakt med sig selv, og det er fiskeri et glimrende redskab til. Mulighederne for at slå tiden ihjel er derfor tilstede – det er bare med at finde din måde.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Sport Dres
© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard