15 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Taylor Reels
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8232
i dag: 0
24973 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Tænk over dette inden du låner penge til fiskeudstyr 
Tirsdag d. 14 april 2020 - af  Lars Aagaard  Læst 938 gange.
Som lystfisker ved du garanteret, at fiskeudstyr hurtigt kan løbe op i mange penge. Efterhånden som interessen tager over, er det nemlig som om, at der dukker flere og flere ting op, som man bare må eje. Inden du låner penge til at købe fiskeudstyr, bør du dog huske på disse ting.

Et online lån er både hurtigt og nemt
Hvis du har brug for at låne et mindre beløb, som du kan købe fiskeudstyr for, er de online lån en oplagt mulighed for dig. Her har du nemlig mulighed for at låne både hurtigt og nemt. Ja, du kan faktisk forvente, at pengene står på din konto inden for ganske få dage.
Lån penge i dag hvis du skal have råd til at købe nyt fiskeudstyr. I mange tilfælde er det fordelagtigt at låne på nettet. Her modtager du nemlig pengene hurtigt, og der er ingen der spørger ind til, hvad du skal bruge dit lån til. Dog vil renterne på online lån typisk være højere end på banklån. Derfor har det stor betydning, at du undersøger omkostningerne ved lånet.

Hvor mange penge skal du låne?
Når du låner på nettet, har du mulighed for at låne helt ned til få hundrede kroner. Der er altså ingen, der siger, at du skal optage et stort lån. Hvis du låner penge til at købe specifikt fiskeudstyr, bør du ikke låne mere, end det koster. Jo flere penge du låner, jo dyrere bliver lånet nemlig også.
Derfor kan det godt betale sig at nøjes med at låne det mindst mulige beløb. På den måde er der heller ikke lige så mange penge, som du skal betale tilbage. Det kan være en god idé at finde det fiskeudstyr du vil købe, før du lægger dig fast på et lån.

Sammenlign flere forskellige lån
Vil du optage et online lån, så du kan købe fiskeudstyr, er det vigtigt, at du husker at sammenligne. Det er nemlig gennem sammenligning, at du kan finde frem til det bedste lån. For at sammenligne de forskellige lån, er det nødvendigt at sende låneansøgninger til flere forskellige låneudbydere.
Det er både gratis og uforpligtende at sende låneansøgninger. Det er heldigt, for det er netop en låneansøgning, der skal til, for at du kan blive bekendt med renten på lånet. Dette skyldes, at låneudbyderne bruger dine personlige oplysninger fra din låneansøgning til at foretage en kreditvurdering.

Læg en plan for tilbagebetalingen
Inden du optager et lån, er det en rigtig god idé at lægge en plan for tilbagebetalingen. Det kan nemlig være katastrofalt for din økonomi, hvis du optager et lån, som du ikke kan betale tilbage. Ved at lægge et budget, kan du danne dig et overblik over, hvor mange penge du har råd til at låne.
Hvis du skal regne på dit lån, er det en rigtig god idé at gøre brug af en online låneberegner. Her kan du nemlig indtaste oplysninger om lånet, og herefter vil de samlede omkostninger samt den månedlige ydelse blive beregnet. På den måde kan du se, om du har råd til at optage det pågældende lån.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Black Friday


Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Fiskerejser.dk


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard