76 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8221
i dag: 0
24781 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Apps på smartphones til lystfiskere 
Fredag d. 20 december 2019 - af  Lars Aagaard  Læst 392 gange.
Apps på smartphones til lystfiskere

I dag er mobiltelefonen enhvers bedste ven – og det gælder også, når du kaster dig ud under åben himmel for at fiske. Vi har samlet nogle af de bedste apps til fiskeri her i artiklen, som du kan bruge til forberedelse og under din fisketur. Er det bare en enkelt tur? Din allerførste gang? Er du regelmæssig lystfisker? Du vil kunne finde noget til enhver type her.

Få styr på vejret

Inden du giver dig ud på fisketur, er det et must at have styr på vejrforholdene. Glem de gængse apps som DMI og gå i stedet til FCOO, også kendt som Forsvarets Center for Operationel Oceanografi. Den har en langt mere detaljeret vejroversigt: Ikke nok med at du kan se lufttemperatur og nedbør, får du også vandets temperatur, strømstyrke samt vindstyrke. Dette er alle forhold, der kan have betydning for, om fiskene kommer frem, og hvor succesfuld din fisketur bliver.

Sørg for at få noget på krogen

Hvis du gerne vil have mere information omkring de forskellige fiskebestande her i Danmark, skal du downloade appen Fangstjournalen, der er skabt af DTU Aqua. Her kan du og alle de andre aktive brugere melde jeres fangster. På den måde hjælper du og alle de andre med at skabe nyttige statistikker, der kan redde mange typer fisk i de danske farvande. Du kan også bruge appen til at vælge at fiske på udvalgte steder, hvor der er nok fisk til ikke at være en trussel.

Underholdning på turen

Ikke alle apps på telefonen behøver at være 100% relateret til fiskere. Husk også at downloade et par stykker som du kan bruge i dine pauser for at slappe af og tænke på noget andet. Det kan være rart, da det kan kræve utrolig meget koncentration at fiske. Vælg apps som du elsker, hvad end det er sjove spil, Unibet online casino eller streamingtjenester til musik eller videoer. På den måde kan du komme tilbage til fiskestangen med fornyet energi.

Alt-i-én-apps til de erfarne fiskere

Du har næsten ikke kunne undgå denne app, hvis du bare har en smule kendskab til fiskeri: Fishbrain. Omkring 650.000 fiskeentusiaster bruger denne globalt. Der er derudover mange aktive danske på appen, der har haft gode erfaringer med blandt andet dets brugervenlighed og utallige funktioner. Du har et feed, hvor du kan dele nyheder og billeder med andre i området. Du kan også indrapportere data eller anvende ultradeltajerede søkort.

Muligheder for overnatning

Hvis du har tænkt dig, at det skal være en længere tur med eventyr i naturen, skal du måske bruge et sted at sove. Derfor bør du tjekke, om der campingpladser i nærheden, eller du kan bruge Shelterapp til at finde sheltere og andre typer overnatningspladser. Den kan også vise dig alle Danmarks primitive teltpladser.

Inden du downloader disse apps, skal du dog sikre dig, at de er kompatible med din mobil og version, om end det er iOS eller Android. Hvis du foretrækker det, kan de også downloades til din tablet, men du bør overveje, at den kan være upraktisk at have med udendørs.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Black Friday


Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Emma-Line grej


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard