50 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8241
i dag: 0
25045 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

3 gode råd til hvordan du kommer mere udenfor 
Mandag d. 21 oktober 2019 - af  Lars Aagaard  Læst 927 gange.
Dette indhold er sponsoreret

Med muligheden for at streame tv på alle tænkelige platforme, og mere eller mindre alt hvad du har brug for lige ved hånden i form af en mobil, kan det hurtigt blive en vane at isolere sig indendøre. Krop og sind har dog utrolig godt af at komme udenfor, og derfor bør du finde nogle måder, hvorpå du sørger for at komme en lille smule udenfor hver dag - og ikke bare i form af de få skridt du skal tage for at komme fra hus til bil. Find inspiration i denne artikel til, hvordan du får lokket dig selv udenfor.

Kom i gang med at cykle

Mange glemmer, at der findes andre måder at komme fra A til B udover bilen. Derfor er der mange, der ender med at sætte sig i bilen til en destination, hvor det næsten havde været nemmere at tage cyklen. Derfor kan det kun anbefales, at du begynder at få lidt gang i cyklen, hvis du trænger til at være mere udenfor. Det er den perfekte måde både at få motion på og sørge for at få frisk ilt til hjerne og krop.

Hvis du er en af dem, der ikke lige bor i nærheden af din familie, vennerne, arbejdet eller indkøbsmulighederne, kan du i stedet bare cykle en tur for hyggens skyld. Det behøver ikke at være en lang tur, men bare det at du kommer ud og træde i pedalerne et par kilometer, har stor betydning. Står du også mangler en cykel, kan du benytte dig af Black Friday sidst i November.
Ved at vælge imellem Black Friday cykler, kan du spare en god sum penge.

Der er ikke noget mere hyggeligt end at fiske

Noget andet du kan begive dig ud i, er at fiske. Dette er særligt noget for dig, der nyder en hyggelig og stille stund. Fiskeri er noget, som du kan gøre alene eller med andre. Uanset hvad du vælger, kan du være helt sikker på, at det bliver hyggeligt.
Foruden at det er hyggeligt at fiske, er det også en sjov måde at få aftensmad på. Det er lidt fedt at kunne sige, at den mad der bliver serveret på bordet, er noget, som du selv har fanget. Der er heller ikke noget, der smager bedre end frisk fisk.

Tag familie og venner under armen

Det kan nogle gange være svært at hive sig op til at komme udenfor, hvis du er alene om det. Derfor er det en god ide, hvis du sørger for at hive venner og familie med dig. Hvis du har et barn, vil han eller hun helt sikkert elske at komme en tur med udenfor for at lege, cykle en tur eller lignende. Har du en hund, er der god mulighed for at komme udenfor. Sådan en skal nemlig luftes og leges med. Bor du med kæresten, kan du tvinge ham eller hende til at gå en tur med dig eller drikke en kop kaffe i parken. Der er utrolig mange ting, som du kan lave sammen med venner, familie eller din hund udenfor - alle årstider har noget forskelligt at byde på.


<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Black Friday


Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Traveller


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard