29 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8207
i dag: 1
24703 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne

flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Sådan forbereder du dig til en succesfuld fisketur 
Mandag d. 19 november 2018 - af  Lars Aagaard  Læst 740 gange.
Annonce

Sådan forbereder du dig til en succesfuld fisketur

Går du og overvejer, hvordan du bedst kan forberede dig på en rar og succesfuld fisketur? Her får du nogle tips til, hvordan du kan forberede dig bedst muligt. Din chance for at få en fangst med hjem, bliver nemlig væsentligt større jo bedre du forbereder dig. En god forberedelse til din fisketur kan gøre turen sjovere for både dig og dem omkring dig, samtidig med at din sandsynlighed for fangst bliver væsentligt større.

Det rette fiskegrej

Du behøver i virkeligheden ikke særlig meget grej for at få gevinst på din fisketur. Det kræver blot at du har det rigtige udstyr med. I virkeligheden behøver du ikke meget mere end en fiskestang, en fiskeline, et hjul og en krog med dig. Der findes selvfølgelig et enormt udvalg af udstyr hos de fleste fiskegrejsforhandlere, men dette kan nogle gange skabe yderligere forvirring omkring hvilket grej, du skal bruge.

Vælg din ønskede fangst

Den slags fisk du ønsker at fange kan have indflydelse på, hvordan du skal forberede dig. Du skal bl.a. vurdere hvilket fiskegrej, der bliver nødvendigt, alt efter hvilken fisk du vil fange. Derudover skal du være opmærksom på, hvilken fiskeform du benytter i forhold til din fangst. Medefiskeri er en fiskemetode, hvor du kaster din madding i vandet og herefter venter på at fisken bider fast. Her skal man være opmærksom på hvilken madding man bruger til den fisk man gerne vil fange. Spinnefiskeri er derimod metoden, hvor du gentagende kaster din agn i vandet. Mange fisk kan fanges ved begge fiskemetoder, så det er ofte en smagssag ved valg af fiskemetode.

Find det perfekte sted til din fisketur

Lystfiskeri er for de fleste sjovest, når man fanger noget. Der har det sted du vælger at fiske også stor betydning. Hvis du f.eks. skal på fisketur med børn, kan det i den grad betale sig at undersøge, hvor der kunne være god mulighed for fangst. Man kan med fordel undersøge hvordan årstiderne kan påvirke omstændighederne for din fisketur. Herudover kan det også være hjælpsomt at kigge i en såkaldt fiskekalender. Denne kan fortælle dig hvilke fisk, du kan forvente at fange, alt efter årstiden og hvor du befinder dig henne.

Husk at koble fra og nyde turen

Noget af det, der gør en fisketur så god, er at man kan koble helt fra omverdenen og fokusere på omgivelserne omkring en. Hvis du forbereder dig godt til din fisketur, bliver det også endnu nemmere at slappe af og afkoble på turen. En god start kunne være at lade alt elektronisk udstyr som mobil, Macbook og mac kabler blive hjemme. Selvom du lige har købt adaptere til den nye Macbook Pro, kan du med god samvittighed lade dem blive hjemme. Chancen for at de vil forstyrre dig på din fisketur er væsentligt større, hvis du har computeren eller mobilen i tasken. Gør dig selv en tjeneste og brug din energi på fiskeriet i stedet for at lade dig distrahere af notifikationer på telefonen.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Sommerhus på Langeland
Black Friday


Fluer.dk


Forest & Jagthuset


Emma-Line grej


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard