60 online nu |  Login | Bliv medlem 
Til forsiden Lystfisk.dk
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
Nyheder
Nyheder totalt: 8152
i dag: 0
24327 skribenter.


123nu.dk sommerhus


Tip en fiskekammerat! Tilføj Lystfisker Forum til foretrukne Gør Lystfisker Forum til startside

Søg i laesestof:


Seneste tilbud
indtastet af grejbutikkerne
-30 % i Bededagsferien
 0 kr.


flere tilbud

Danmarks største Grejbutik på nettet  

Kom godt i gang med lystfiskeri 
Torsdag d. 18 oktober 2018 - af  Lars Aagaard  Læst 911 gange.
Annonce

Sådan kommer du godt i gang med lystfiskeri
Der er rigtig mange mennesker, der finder det afslappende at tage ud at fiske. Man er ude i det fri, der er stille og roligt omkring én, og man skal blot koncentrere sig om sin fiskestang – det er næsten terapeutisk. Vil du også i gang med lystfiskeri? Så læs med her, hvor du får et par tips til at komme godt fra start.

Allier dig med andre lystfiskere
Når man går i gang med en ny hobby, er det altid en god idé at alliere sig med nogen, der i forvejen er inde i det. Det gælder naturligvis også, når det kommer til lystfiskeri. Derfor er det virkelig smart at finde ud af, om der er et lystfiskerfællesskab i nærheden af dig, som du kan komme ind i. Som regel vil folk hellere end gerne dele ud af deres erfaringer og give gode råd, og som ny i denne verden er det guld værd at få en masse tips og tricks fra garvede lystfiskere med sig. På den måde kan du for eksempel også få gode råd om hvilket gear, du skal vælge, og hvilke steder i dit nærområde der er de bedste til fiskeri. Desuden kan du måske på den måde finde nogen at fiske med, som ved en masse om det i forvejen, og det er bestemt en fordel for dig.

Invester i ordentligt grej
Det gælder stort set for alle hobbyer, at de er væsentligt sjovere, hvis man har noget ordentligt grej. Derfor er det også værd at prioritere at bruge nogle penge på udstyr fra starten af, fremfor at købe noget halvdårligt gear for at spare. Er udstyret ikke i orden, er der nemlig stor risiko for, at du hurtigt igen dropper projektet, og det er naturligvis en skam.

Det betyder naturligvis ikke, at du behøver at gå ned og rippe fiskebutikken fuldkommen, for der skal også være plads til at købe nyt grej efterhånden, og det er slet ikke alting, du behøver fra starten af, men det er en rigtig god idé at købe basistingene i god kvalitet. For eksempel skal din fiskestang og dit fiskehjul naturligvis være helt i top, hvis du skal gøre dig nogen forhåbninger om at komme godt i gang med fiskeriet. Har du svært ved at finansiere det? Så lån penge nu og se det som en investering, som får dig godt i gang med din nye hobby, som du kan nyde i mange år frem.

Brug tid på din hobby
Ud over at du er nødt til at prioritere nogle penge på din nye hobby, er du naturligvis også nødt til at prioritere tid til den. Det nytter ikke meget at købe nyt, lækkert grej, hvis ikke du faktisk kommer afsted, og det er desværre sværere end som så at få sat tid af til ens hobbyer. Der er som regel en hel del praktiske ting, man egentlig burde få ordnet, og derfor bliver ens hobbyer ofte sat i baggrunden. Det er imidlertid synd og skam, for det er også vigtigt at prioritere en selv og ens velvære ind imellem.

Desuden er det umuligt at komme godt i gang med en ny hobby, hvis ikke man jævnligt bruger tid på den, og derfor er det altså også vigtigt, at du – især i starten – får sat tid af til at tage på fisketure. På den måde kommer du godt ind i det, og desuden giver det dig forhåbentlig fornyet energi, så du bedre kan få klaret alle de praktiske gøremål, der sandsynligvis ligger og venter på dig derhjemme.

<< Tilbage    Send til en fiskekammerat

Hvidovre Sport
Altid sikker på et godt TILBUD!


Fluer.dk


FluePusher.dk


Fiskerejser.dk


GEOFF ANDERSON


© Copyright 123nu.dk - Siderne bestyres af 123nu.dk / Lars Aagaard