Print side | Luk vindue

Tanker: Miljø, tun, hajer, fødefisk andet?

Udskrevet fra: 123nu.dk
Kategori: Generelt
Forum navn: Lystfiskeri generelt
Forum beskrivelse: Generel lystfiskerdebat om løst og fast
Web-adresse: http://www.123nu.dk/lystfiskeri/forum/forum_posts.asp?TID=51537
Udskrevet den: 29 Mar 2024 kl. 11:31


Emne: Tanker: Miljø, tun, hajer, fødefisk andet?
Besked fra: kikophil
Emne: Tanker: Miljø, tun, hajer, fødefisk andet?
Posteringsdato: 02 Aug 2018 kl. 18:38
Hejsa :)

Fra starten vil jeg lige nævne, at dette indlæg er et forsøg på, at finde ud af, hvorvidt brugerne er blevet voksne nok til, at svare pænt på dèt de ved, og undlade spam/personangreb og andet via det de ikke ved. Undlad venligst alt om FAKTA, da dette jo altid er en lukket dør, ingen med "mulig" bedre viden kan bruge til noget Wink

Nu da vejret helt går amok, og alting stiger i varmegraderne over længere tid - hvad tænker i så omkring tilbagekomst af de store blåfinnede tun vi havde i 50èrne. Vi har indtil nu set en del mindre tun, og også nogle få store bamser.

Samtidig hører man så, at hvidhajer, macohajer og en tredje slags med store bisser står for, at ku`indvadere vores indre vande. Hvidhajerne er allerede set, nok fordi de jagter sælerne, der er tiltaget i større tal - er tunene mon det samme?

Selv er jeg kun interesseret i spisefisk! Kan man spise førnævnte banditter?

Tror i, at den nuværende voldsomme iltmangel/algeforekomst med massefiskedød i østersøen (den til højre hehe) kan ødelægge grundlaget via manglende sild/makrel/torsk så meget, at disse predatores holder sig væk, og nøjes med kun at stikke næsen lidt ind over "Skagen" via golfstrømmen?

Fortsat god dag
Keep Cool
Kim



Print side | Luk vindue