Print side | Luk vindue

Vundne auktioner.

Udskrevet fra: 123nu.dk
Kategori: Generelt
Forum navn: Lystfiskeri generelt
Forum beskrivelse: Generel lystfiskerdebat om løst og fast
Web-adresse: http://www.123nu.dk/lystfiskeri/forum/forum_posts.asp?TID=51398
Udskrevet den: 20 Jan 2018 kl. 03:54


Emne: Vundne auktioner.
Besked fra: PK
Emne: Vundne auktioner.
Posteringsdato: 01 Jan 2018 kl. 18:15
Jeg har i de sidste par måneder af 2017 haft en del bøvl med aftaler omkring betaling - forsendelse - afhentning af vundne auktioner.

Det sker oftere, at man overhovedet ikke reagere på vundne auktioner, hvilket i sig selv er lidt trist, når man officielt får en vinder mail, men jeg har normal være meget large, med af få auktionerne aftalt færdig.

Dog har jeg besluttet, at en afhentning på adressen ikke er mulig her 2018, ved bud på mine auktioner, dertil har der været for mange nittere i 2017, hvor man simpelthen ikke dukker op, når der ellers har været aftaler, omkring afhentning.

Det er som sædvanlig rigtig ærgerligt, at nogle få ødelægger de tiltag, men jeg har desværre forgæves afsat tid til det tidlige, men det er som skrevet slut nu.

Det som også spiller ind, at vil man ikke afregne før man afhenter, og have varen i hånden, kan betyde, at betalingen for varerne, bliver forholdvis langtrukket, og ja dukker man så ikke op, så er der jo helt lukket ned.

Mvh
Per Karlsen.Svar:
Besked fra: ljf
Posteringsdato: 05 Jan 2018 kl. 21:39
Hvis du har så store problemer med vindere af dine auktioner, så fatter jeg altså ikke at du fortsætter dit jævnlige bombardement-oprettelse af nye auktioner.Wink

Få dog dit blodtryk ned ved at stoppe med at oprette nye auktionerLOL

Godt nytår Tongue


Besked fra: dytti
Posteringsdato: 06 Jan 2018 kl. 00:20
Per - kan du stave til TUDEKIKS....


Besked fra: damquick
Posteringsdato: 06 Jan 2018 kl. 06:36
Helt ærligt Per , jeg har købt ting hos dig i flere år og bor i samme by , hver gang har jeg tilbudt at hente men det samme , altid har du trukket tiden 1- 2- 3- uger , du kunde prøve at se dine mail igennem.Confused 

Mvh Christian 
   Print side | Luk vindue