Print side | Luk vindue

Fluekaste kursus i Østjylland?

Udskrevet fra: 123nu.dk
Kategori: Fluefiskeri
Forum navn: Generel fluefisker debat
Forum beskrivelse: Løst og fast vedr. fluefiskeriet
Web-adresse: http://www.123nu.dk/lystfiskeri/forum/forum_posts.asp?TID=51329
Udskrevet den: 28 Apr 2024 kl. 17:10


Emne: Fluekaste kursus i Østjylland?
Besked fra: Dummiz
Emne: Fluekaste kursus i Østjylland?
Posteringsdato: 24 Okt 2017 kl. 22:44
hej alle sammen.

Jeg overvejer at ønske mig et kastekursus i julegave men er der nogle der kender steder i Østjylland hvor de holder kursus? Har været til kursus hos grej biksen men fik ikke så meget ud af det desværre da jeg ikke kom afsted efterfølgende så har glemt det igen :) andre steder end grejbiksen der holder kurser?



Svar:
Besked fra: lowlevell
Posteringsdato: 25 Okt 2017 kl. 00:06
misbrug ham her http://renegerken.com/enhaands-kasterkurser/ fås ikke meget bedre, eventuelt meld dig ind i http://www.fffd.dk/ de har også gratis kurser og særdeles hjælpsomme


Besked fra: zisker
Posteringsdato: 25 Okt 2017 kl. 08:14
Jeg vil også anbefale dig et medlemsskab af FFFD hvor der tilbydes kastekurser med nogle rigtig dygtige instruktører, men også en lang række andre interessante arrangementer om fluefiskeri og fælles fiskerture. 


Besked fra: Dummiz
Posteringsdato: 27 Okt 2017 kl. 00:23
Citat: lowlevell

misbrug ham her http://renegerken.com/enhaands-kasterkurser/ fås ikke meget bedre, eventuelt meld dig ind i http://www.fffd.dk/ de har også gratis kurser og særdeles hjælpsomme

Tak for link men han er ikke i Østjylland :)


Besked fra: Jabber
Posteringsdato: 27 Okt 2017 kl. 05:45
I Aarhus området er der rigtig fine muligheder for at finde en FFFD instruktør. Kontakt en af dem og spørg på et par timers privatundervisning eller med en kammerat. Så får du fuld fokus på dit kast og dine udfordringer istedet for at være en del af en gruppe.


Besked fra: Marius Juhl
Posteringsdato: 28 Okt 2017 kl. 14:13
Hej Dennis,

Jeg vil til enhver tid anbefale Michael Ladefoged fra http://https://www.fluefiskerikursus.dk/ - fluefiskerikursus.dk . Man lærer de helt grundlæggende ting, og man får utrolig meget instruktørtid for pengene. Jeg bør dog pointere, at han afholder sine kurser på Fyn, men det kan uden tvivl betale sig at køre en smule længere for at lære fra de bedste af de bedste. Mine venner og jeg bor selv i Esbjerg, men vi har ikke fortrudt at tage kurset på Fyn!

Mvh.
Marius


-------------
Er du i tvivl om, hvilket fiskegrej du skal vælge? Besøg http://friluftsmagasinet.dk/ - friluftsmagasinet.dk og læs diverse guides til valg af fiskegrej.



Print side | Luk vindue