Print side | Luk vindue

guide til silkeborg søerne

Udskrevet fra: 123nu.dk
Kategori: Fiskevand
Forum navn: Jylland
Forum beskrivelse: Fiskeri efter rovfisk i jyske søer og moser
Web-adresse: http://www.123nu.dk/lystfiskeri/forum/forum_posts.asp?TID=45962
Udskrevet den: 27 Apr 2024 kl. 20:41


Emne: guide til silkeborg søerne
Besked fra: Berngruber
Emne: guide til silkeborg søerne
Posteringsdato: 17 Mar 2013 kl. 10:52
jeg har en 14fods limbo motorjolle med et fornuftigt ekkolod/fishfinder jeg fisker fra på søerne, men jeg syntes resultatet udebliver ....jeg har fanget en gedde og fem-seks små aborrer på alt for mange ture.
Jeg søger derfor en erfaren ræv der vil med på nogle ture og udpege nogle hotspots og fiskemetoder der gir fisk på krogen.
jeg fisker spinn, jerkbait/vertikalt og har fået gang i fluestangen sidste sommer, så jeg skulle være dækket nogenlunde ind.
jeg har en lille grill ombord så forplejningen er i top og det syntes jeg egentlig også selv at grejet er men det er jo ikke altid nok.....

gi lyd hvis du er frisk på projektet .....evt.26164068

berngruber
Tilbage til toppen          
Profil     Privat Besked     




Svar:
Besked fra: ljf
Posteringsdato: 17 Mar 2013 kl. 11:01
Hej Michael.
Nu ved jeg så ikke om du er medlem af den lokale fiskeriforening, men det ville være en oplagt mulighed. I foreningen er der en del som ligger inde med den viden som du efterspørger.
http://www.silkeborg-fiskeriforening.dk - www.silkeborg-fiskeriforening.dk
Bor du i området skal jeg ligeledes gøre lidt reklame for foreningen som er (tror jeg) en af danmarks billigste, og ligeledes en af dem med mest vand.
Det skal dog siges at der er en del restriktioner rent geografisk omkring hvem der kan blive medlem. Har du ikke mujligheden for et medlemsskab, så prøv alligevel at kontakte en af dem i linket, bestyrelse og hjælpere i foreningen er meget hjælpsomme.
K&B
/frede


Besked fra: Lucius
Posteringsdato: 17 Mar 2013 kl. 11:01
Jeg har også været der et par gange hvor vi var omkring 4 både afsted. Det er jo et stort vand tilsammen og kan umiddelbart virke uoverskueligt. Du skal nok vælge at satse på en sø ad gangen og lære den udenad. Brassø vil efter min mening være et godt bud, den er også til at overskue i størrelse. Borresø ligeså.
 
Ja det var nok ikke lige den slags hjælp du efterlyste, og det er et fristende tilbud du kommer med. Men har selv travlt med at komme ud i min egen båd, og tror da også jeg skal til Silkeborg et par gange i år, for det er en fantastisk natur, og der gemmer sig bestemt nogle store fisk. Så kan jo sagtens være vi mødes :)


Besked fra: nielsesmarch
Posteringsdato: 17 Mar 2013 kl. 11:56
hør nede i grejbiksen silkeborg. anders plejer at være frisk på at guide hvis han har tiden.


Besked fra: Lucius
Posteringsdato: 17 Mar 2013 kl. 12:25
Du kan også gøre det omvendt og bestille en guidet tur ved Lakefishing Denmark. Franz eller nogle af de andre guider kender søerne ualmindeligt godt.
 
Men det er selvfølgelig ikke det samme som at komme ud i egen båd :)


Besked fra: Berngruber
Posteringsdato: 17 Mar 2013 kl. 12:42
tak for respons ...ja jeg er medlem af lystfiskerforeningen i Silkeborg og har også læst stolpe op og stolpe ned om søerne og derefter fisket dem en for en ..borresø på skrænten og i paradiset(en gedde på 5kg)...Brassø på det dybe på skovsiden...juelsø på grundene og i hullet mellem Møgelø og lilleø...og ved udløb af allingå...men der er sku hevet for lidt om bord .... men spist mange pølser - det er også noget værd men ikke helt det samme uden fisk


Besked fra: thomassmedlarsen
Posteringsdato: 17 Mar 2013 kl. 13:08
jeg vil gerne tage med ud skriv på tlf'en 29734878



Print side | Luk vindue