Bliv medlem 
Til forsiden Sommerhus på Langeland
  Forside |  Forum |  Tilbud |  Læsestof |  Links |  Køb/salg |  Søg |  Aktivbruger |  Konkurrencer |  Info |  Fangster.dk
  FAQ FAQ  Søg i forum   Kalender   Opret ny bruger Opret ny bruger  Log ind Log ind

Torsk i weber

 Besvar Besvar
Forfatter
Jesper Blæsbjerg Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Blæsbjerg Avatar

Tilmeldt:: 29 Nov 2009
Status: Offline
Beskeder: 155
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Blæsbjerg Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Emne: Torsk i weber
    Sendt: 16 Jul 2012 kl. 15:29
Jeg har to torskefileter som jeg vil prøve at ryge i weberen her til aften. Kan det lade sig gøre uden fisken bliver meget tør og kan det gøres når nu fisken ikke er saltet?
Lidt kommentarer og hjælp vil være velkommen. vh jesper
Til top
John Behrndtz Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
pip_ser

Tilmeldt:: 23 Sep 2007
Status: Offline
Beskeder: 822
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér pip_ser Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Jul 2012 kl. 15:47
Pas på alt andet du putter i weberen ikke kommer til at smage af fisk
Til top
Palle Kornath-Møller Se Drop Down
Knapt så aktiv :)
Knapt så aktiv :)
Brugernavn:
kornath Avatar

Tilmeldt:: 11 Jan 2002
Geografisk: nordsjælland
Status: Offline
Beskeder: 26
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér kornath Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Jul 2012 kl. 15:52
Du kan sagtens røge filetter - men giv dem en gang salt ca. 15 min. før - skyl dem tør dem godt af og kom dem på weberen - du kan krydre dem, men også lade være. De skal ikke have mere end ca. 20 min.
Til top
Jesper Blæsbjerg Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Blæsbjerg Avatar

Tilmeldt:: 29 Nov 2009
Status: Offline
Beskeder: 155
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Blæsbjerg Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Jul 2012 kl. 16:53
Tak for svar palle men tænkte nu mere noget traditionel varmrøgning med bøgesmuld og kul
Til top
John Behrndtz Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
pip_ser

Tilmeldt:: 23 Sep 2007
Status: Offline
Beskeder: 822
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér pip_ser Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Jul 2012 kl. 16:54
Der er nok en grund til slagteren ikke vil ryge fisk
Til top
frank jørgensen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
frj

Tilmeldt:: 13 Mar 2004
Geografisk: østjylland-syd for århus
Status: Offline
Beskeder: 137
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér frj Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Jul 2012 kl. 17:25
Ryg du blot på weberen.
Hvis du når du er færdig med rygningen lader det resten få luft så det brænder så smager det ikke af fisk det næste du griller
 
Til top
Jesper Rasmussen (*) Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
Rasmussen Avatar

Tilmeldt:: 06 Jan 2000
Geografisk: Århus
Status: Offline
Beskeder: 360
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér Rasmussen Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 16 Jul 2012 kl. 19:24
Citat: pip_ser

Der er nok en grund til slagteren ikke vil ryge fisk
Det har min slagter nu ingen problemer med, og hans pølser smager altså ikke af fisk Tongue
Jesper Rasmussen
Til top
Rita Frandsen Se Drop Down
Meget aktiv bruger
Meget aktiv bruger
Brugernavn:
als25

Tilmeldt:: 31 Maj 2009
Status: Offline
Beskeder: 127
Indlæg Funktioner Indlæg Funktioner   Citér als25 Citér  BesvarSvar Direkte Link til dette Indlæg Sendt: 17 Jul 2012 kl. 07:02
Røg du bare fisk i din Weber, den lukter ikke bagefter, men gør dig selv den tjeneste enten køb eller lån denne

Kringelbachs salte- og røgebog

 på bibloteket, den er bare kanon og der står alt i hvad du behøver at hvide om røgning, også som amatør røger Wink, og glem alle andres kloge forklaringer der evt. vil komme.
Til top
 Besvar Besvar

Skift forum Forum Tilladelser Se Drop Down

Sport Dres